Aannemers en Jumbo Kozijnen

Direct een aanvraag bij Jumbo plaatsen voor jouw project? Dien je aanvraag in via het formulier onderaan deze pagina.

Jumbo Kozijnen is een toonaangevende leverancier van aluminium en kunststof kozijnen. Door samen te werken met kwaliteitsmerken, streven we bij Jumbo kozijnen altijd naar een topresultaat. Met een breed scala aan kozijnen in iedere prijsklasse, is Jumbo de ideale partner voor jou, als aannemer. Of het nu gaat om seriematige woningbouw, villabouw of utiliteitsbouw, Jumbo is betrokken bij diverse typen projecten. Voor aannemers die aluminium kozijnen nodig hebben, biedt Jumbo ondersteuning bij het plaatsingsproces. Voor kunststof kozijnen kun je als aannemer zelf de installatie verzorgen. Het gepassioneerde team van Jumbo staat klaar om je van A tot Z te helpen om het beste uit je project te halen. Kwaliteit staat hierbij altijd voorop.

Direct contact opnemen met je accountmanager
  • Gerenommeerde kwaliteitsmerken
  • Diverse prijsklassen: altijd een oplossing
  • Volledige ondersteuning: wij bieden je alle kennis over kozijnen

Uitgebreide documentatie

Jumbo Kozijnen stelt gedetailleerde documentatie ter beschikking aan aannemers. Hierin vind je als aannemer alle benodigde technische informatie, productspecificaties en handleidingen, zodat je goed geïnformeerd aan de slag kunt.

Maatwerkoplossingen

Jumbo begrijpt dat elk project uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen aan om aan de specifieke behoeften van je klanten te voldoen. Of het nu gaat om afwijkende afmetingen, kleuren of speciale wensen, Jumbo Kozijnen kan op maat gemaakte kozijnen leveren.

Betrouwbare partnerschap

Samenwerken met Jumbo betekent het aangaan van een betrouwbaar partnerschap. Jumbo hecht veel waarde aan langdurige relaties en gaat voor een open en transparante communicatie met aannemers. Door te luisteren naar de wensen en behoeften van de aannemers, zorgt Jumbo voor een succesvolle samenwerking en tevreden klanten.

Met de ondersteuning en expertise van Jumbo Kozijnen kun je als aannemer vertrouwen op hoogwaardige producten, uitstekende begeleiding en een betrouwbare partner.