scroll verder

Minimalistische aluminium schuifpuien

Toepassingen:

Villabouw, Woningbouw en Utiliteitsbouw

Terug naar productoverzicht

Jumbo Kozijnen is specialist in minimalistische kozijnen van aluminium. Met deze kozijnen kunnen we iedere architectonische wens vervullen, hoe extreem of ambitieus deze ook is. Met deze minimalistische kozijnen ontstaat de optimale verbinding tussen de binnen- en buitenruimte. Ontdek de onbegrensde mogelijkheden.

De minimalistische aluminium kozijnen van Jumbo Kozijnen geven ruimte aan adembenemende uitzichten, mooie landschappen of vrij uitzicht op het buitenleven. De kozijnspecialisten van Jumbo helpen je graag om een minimalistisch kozijn van aluminium naadloos toe te passen in jouw project.

Voor onze aluminium kozijnen werken we samen met Orama Minimal Frames en Aluk. Architecten houden van Orama omdat deze aluminium kozijnen tot in perfectie ontworpen zijn.

Aanbevolen merken

Specificaties

Minimalistische schuifpui
 • Glasdikte

  van 30 tot 54 mm

 • Modulebreedte

  maximaal 3 meter

 • Frame

  Middenstijl 25 mm

 • Schuifopties

  Diverse opstellingen

Design en eindeloze mogelijkheden

Voor de minimalistische aluminium kozijnen werkt Jumbo Kozijnen samen met Orama Minimal Frames. Dit merk staat bekend om zijn buitengewone design en de talloze mogelijkheden die het biedt voor minimalistische aluminium kozijnen. Met een focus op minimalisme en strakke lijnen passen de kozijnen van Orama perfect in moderne architectuur. Of het nu gaat om utiliteitsbouw of villabouw, de minimalistische aluminium kozijnen van Orama creëren een tijdloze esthetiek die de ruimte verheft. Door de veelzijdigheid van het materiaal kunnen de minimalistische aluminium kozijnen op maat worden gemaakt en aangepast aan specifieke wensen en behoeften. Met de minimalistische aluminium kozijnen van Jumbo Kozijnen kan je rekenen op de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. 

De naadloze overgang en de grote glasvlakken

Een van de opvallende kenmerken van Orama Minimal Frames is de naadloze overgang tussen binnen en buiten dankzij de minimalistische aluminium kozijnen en de grote glasvlakken. Het slanke profiel van de kozijnen zorgt voor een subtiele scheiding en verbindt tegelijkertijd de binnenruimte met de omgeving. Deze naadloze overgang creëert een gevoel van openheid en ruimtelijkheid, terwijl het natuurlijke licht overvloedig de ruimte binnendringt. De grote glasvlakken van de minimalistische aluminium kozijnen bieden een panoramisch uitzicht en versterken het gevoel van verbondenheid met de buitenwereld. Met Orama Minimal Frames kunnen architecten en ontwerpers prachtige ruimtes creëeren die bijdragen aan het ontwerp en tegelijkertijd het comfort en de privacy van de gebruikers waarborgen. 

Hoge isolatie

Naast het verbluffende design en de naadloze overgang bieden de minimalistische aluminium kozijnen van Orama ook uitstekende isolatieprestaties. Dankzij geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen zorgen de kozijnen voor een optimale thermische en akoestische isolatie. Dit draagt bij aan een aangenaam binnenklimaat en minimaliseert warmteverlies en geluidsoverdracht. Orama Minimal Frames streeft naar energie-efficiëntie en duurzaamheid, waardoor de minimalistische aluminium kozijnen voldoen aan de hoogste normen op het gebied van isolatie. 

Orama Minimal Frames heeft zichzelf bewezen als een toonaangevend merk voor hoogwaardige minimalistische aluminium kozijnen. Met aandacht voor design, naadloze overgangen en hoge isolatie biedt Orama een totaaloplossing voor architecten, ontwerpers en bouwprofessionals die streven naar uitmuntendheid in elk project. Laat je inspireren door de mooie referenties van Orama Minimal Frames.

Dit vinden anderen

 • Jumbo Kozijnen komt afspraken na, geeft goed advies, biedt een snelle levering en ook nalevering van onderdeel wat we kwijt waren geraakt was snel geregeld. Aan te bevelen!

  Dit vinden anderen
  Jaco van de Wetering
 • Super mooi bedrijf om mee samen te werken, met de mannen en vrouwen goed contact en ze leveren goede en mooie producten. Zeer aan te bevelen.

  Dit vinden anderen
  Breunie Fieret