Aluminium kozijnen

scroll verder

De aluminium kozijnen van Jumbo Kozijnen zijn opgebouwd uit minimalistische profielen die geproduceerd zijn uit hoogwaardige materialen. Door de keuze in verschillende productlijnen kan Jumbo prijstechnisch een passende oplossing bieden voor ieder project.

scroll verder
`

Aluminium kozijnen

De aluminium kozijnen van Jumbo Kozijnen zijn opgebouwd uit minimalistische profielen die geproduceerd zijn uit hoogwaardige materialen. Door de keuze in verschillende productlijnen kan Jumbo prijstechnisch een passende oplossing bieden voor ieder project.

Jumbo Kozijnen levert aluminium kozijnen die voor ieder project volledig op maat worden geproduceerd. De profielen van de aluminium kozijnen zijn ontworpen om naadloos ingepast te worden in exclusieve woningen. Dankzij de minimalistische aluminium profielen kan een ultieme verbinding tussen binnen en buiten gecreëerd worden. De aluminium kozijnen van Jumbo Kozijnen worden dan ook veel toegepast in exclusieve woningen, maar ook in de utiliteitsbouw en de woningbouw worden deze kozijnen steeds vaker toegepast.

Jumbo Kozijnen levert uitsluitend via aannemers. Geen aannemer? Dan stellen we je graag voor aan één van onze bouwpartners.

 • Leverbaar in diverse prijsklassen
 • Keuze uit diverse profielen: van klassiek tot zeer minimalistisch
 • Hoogwaardige kwaliteit van de beste merken

Jumbo Kozijnen voor de aannemer

Jumbo Kozijnen werkt samen met aannemers en andere bedrijven die met regelmaat aluminium kozijnen toepassen in hun projecten. Samenwerken? Daar houden we van! We maken graag kennis met je! 

Jumbo en aannemers
De harmonie tussen schoonheid en functionaliteit

Topkwaliteit in aluminium kozijnen

Jumbo Kozijnen is leverancier van hoogwaardige aluminium kozijnen. We doen er alles aan om onze opdrachtgevers te voorzien van producten die uitblinken in duurzaamheid, kwaliteit en esthetiek. Daarom kan je rekenen op een goede kwaliteitsgarantie. We werken alleen met hoogwaardig aluminium systemen van gerenommeerde leveranciers. Hierdoor leveren we gegarandeerd hoogwaardige aluminium kozijnen die ook voor de toekomst een goede keuze zijn. Doen er onverhoopt toch problemen voor? Dan kan je rekenen op de deskundige vakmensen van Jumbo Kozijnen.

 • Tot 15 jaar garantie op aluminium kozijnen
 • De beste merken aluminium profielen 
 • Persoonlijk advies van onze adviseurs 
 • Leverbaar in diverse profileringen en kleuren 
Aluminium kozijnen Garantie Maatwerk Prijs Levertijd
A-label 10 tot 15 jaar 8 tot 10 weken
B-label 2 tot 5 jaar 4 tot 6 weken
Garantie Maatwerk Prijs Levertijd
A-label
B-label

Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen

 • Wat bedraagt de levertijd voor op maat gemaakte aluminium kozijnen van Jumbo?

  De levertijd voor maatwerk aluminium kozijnen van Jumbo Kozijnen varieert doorgaans tussen de 4 en 10 weken. Vrijwel alle aluminium kozijnen worden ook door de monteurs van Jumbo geplaatst. De planning hiervoor wordt in overleg met jou bepaald. 

 • Levert Jumbo aluminium kozijnen volledig op maat?

  Alle onze aluminium kozijnen worden op maat gemaakt. Onze vakkundige medewerkers weten alles over aluminium kozijnen en adviseren je graag. Ze staan klaar om technisch advies te geven en eventuele vragen te beantwoorden om ervoor te zorgen dat de kozijnen perfect op maat worden gemaakt. Monteer je zelf dan kan je rekenen op de ondersteuning van één van onze werkvoorbereiders. Ook bij projecten waar Jumbo zelf monteert, helpt de werkvoorbereider bij het opstarten van de montage. 

 • Dragen aluminium kozijnen van Jumbo Kozijnen bij aan een betere isolatiewaarde van de woning of bedrijfspand?

  De profielen van onze aluminium kozijnen zijn dusdanig ontworpen dat ze bijdragen aan een betere isolatiewaarden. Daarnaast kunnen de kozijnen worden voorzien van triple glas. Deze beglazing kan worden geleverd vanaf U-waarde 0.6 tot 1.2. Bij renovatieprojecten kan hier ook een subsidie voor aangevraagd worden.

  Dankzij het isolerende glas en eersteklas materialen hebben onze kozijnen uitstekende isolerende eigenschappen en spelen ze een belangrijke rol bij het verlagen van warmteverlies en het verbeteren van de thermische prestaties. Hierdoor kan het energieverbruik efficiënter worden benut, wat uiteindelijk resulteert in aanzienlijke langetermijnenergiebesparingen. Daarnaast dragen onze hoogwaardig geïsoleerde kozijnen ook bij aan het verminderen van geluidsoverdracht, waardoor het comfort in elk ruimte merkbaar wordt verhoogd.

 • Monteert Jumbo aluminium kozijnen?

  Onze monteurs monteren alleen de aluminium kozijnen uit onze A-lijn in totaalprojecten. Dit betreft voornamelijk projecten in de woning- en villabouw. Voor de overige producten gaan we er vanuit dat deze gemonteert worden door de aannemer of kozijnenspecialist.