Reynaers aluminium kozijnen

Jumbo Kozijnen levert uitsluitend via aannemers. Geen aannemer? Dan koppelen wij je graag met één van onze partners.

Ontdek de unieke kwaliteit van Reynaers aluminium kozijnen bij Jumbo Kozijnen. Wij bieden een uitgebreid assortiment dat excelleert in onderhoud, veiligheid, esthetiek en prijs-kwaliteitverhouding. De kozijnen van Reynaers worden vervaardigd via geautomatiseerde processen in Europese fabrieken, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Kies uit diverse kleuren, zoals het trendy antraciet en zwart. Met het KOMO-keurmerk en een focus op duurzaamheid, bieden wij met de kozijnen van Reynaers hoogwaardige oplossingen die aansluiten op jouw wensen.

Neem contact op
  • Europese kwaliteit
  • KOMO-gecertificeerd
  • Duurzaam en milieuvriendelijk

Reynaers aluminium kozijnen van Jumbo Kozijnen: een verantwoorde keuze

Bij Jumbo Kozijnen staan we garant voor hoogwaardige Reynaers aluminium kozijnen die voldoen aan jouw hoogste verwachtingen. Ons assortiment, geproduceerd in Europese fabrieken met geavanceerde, geautomatiseerde processen, biedt niet alleen uitstekende kwaliteit maar ook ongeëvenaarde voordelen op het gebied van onderhoud, veiligheid, esthetiek en prijs-kwaliteitverhouding.

  1. Uitstekende Kwaliteit: Reynaers aluminium kozijnen worden met precisie vervaardigd in Europese fabrieken, waar geavanceerde technologieën en volledig geautomatiseerde processen de hoogste kwaliteit garanderen. De productie in Europa minimaliseert niet alleen de ecologische impact door het vermijden van lange transportafstanden, maar waarborgt ook dat de kozijnen aan de hoogste normen voldoen.

  2. KOMO-keurmerk voor Optimaal Vertrouwen: Reynaers aluminium kozijnen zijn voorzien van het KOMO-keurmerk. Dit keurmerk is een bevestiging dat de kozijnen voldoen aan strenge eisen van zowel marktpartijen als de overheid. Hierdoor zijn onze kozijnen niet alleen optimaal verzekerbaar, maar bieden ze ook een langere levensduur en vereisen ze minder onderhoud, wat resulteert in een duurzame en kostenefficiënte keuze.

  3. Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid: Bij Jumbo Kozijnen hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Reynaers kozijnen worden geproduceerd volgens het Cradle-to-Cradle-principe, waarbij grondstoffen volledig recyclebaar zijn zonder waardeverlies. Deze benadering draagt niet alleen bij aan een circulaire economie, maar stelt jou ook in staat een milieuvriendelijke keuze te maken voor jouw woning of bedrijfspand.

Ons assortiment biedt een breed scala aan Reynaers kozijnen, waaronder ramen, deuren en schuifpuien, die perfect aansluiten bij diverse behoeften. Jouw stijl en voorkeuren komen tot uiting in de ruime keuze aan kleuren, waaronder de populaire antraciet en zwart, die een eigentijdse uitstraling toevoegen aan elk project.