scroll verder

Slanke schuifpui van aluminium

Toepassingen:

Villabouw, Woningbouw en Utiliteitsbouw

Terug naar productoverzicht

Jumbo Kozijnen is gespecialiseerd in slanke schuifpuien van aluminium. Met deze kozijnen kunnen we elke architectonische wens vervullen, hoe extreem of ambitieus deze ook is. Dankzij deze slanke schuifpuien ontstaat de optimale verbinding tussen de binnen- en buitenruimte. Ontdek de onbegrensde mogelijkheden.

De slanke schuifpuien van aluminium van Jumbo Kozijnen bieden een panoramisch uitzicht op adembenemende landschappen of een vrij zicht op het buitenleven. De kozijnspecialisten van Jumbo helpen je graag bij het naadloos integreren van een slanke schuifpui van aluminium in jouw project.

Voor het leveren van een slanke schuifpui werken we samen met Orama Minimal Frames en Aluk. Architecten waarderen Orama vanwege de perfecte ontwerpen van deze slanke aluminium kozijnen.

Aanbevolen merken

Specificaties

Slanke schuifpui
 • Glasdikte

  van 30 tot 54 mm

 • Modulebreedte

  maximaal 3 meter

 • Frame

  Middenstijl 25 mm

 • Schuifopties

  Diverse opstellingen

Design en eindeloze mogelijkheden

Voor de slanke aluminium schuifpuien werkt Jumbo Kozijnen samen met Orama Minimal Frames. Dit merk staat bekend om zijn bijzondere ontwerp en de talloze mogelijkheden die het biedt voor slanke aluminium schuifpuien. Met een focus op slankheid en strakke lijnen passen de schuifpuien van Orama perfect in moderne architectuur. Of het nu gaat om utiliteitsbouw of villabouw, de slanke aluminium schuifpuien van Orama creëren een tijdloze esthetiek die de ruimte verrijkt. Door de veelzijdigheid van het materiaal kunnen de slanke aluminium schuifpuien op maat worden gemaakt en aangepast aan specifieke wensen en behoeften. Met de slanke aluminium schuifpuien van Jumbo Kozijnen kun je rekenen op de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek.

De naadloze overgang en de grote glasvlakken

Een opmerkelijk kenmerk van Orama Minimal Frames is de vloeiende overgang tussen binnen en buiten, mogelijk gemaakt door de slanke schuifpuien van aluminium en de grote glasoppervlakken. Het elegante profiel van de schuifpuien zorgt voor een subtiele afscheiding en verbindt tegelijkertijd de binnenruimte met de buitenomgeving. Deze naadloze overgang schept een gevoel van ruimtelijkheid en openheid, terwijl natuurlijk licht overvloedig de ruimte binnenstroomt. De royale glasoppervlakken van de slanke schuifpuien bieden een weids uitzicht en versterken het gevoel van verbondenheid met de omringende wereld. Met Orama Minimal Frames hebben architecten en ontwerpers de mogelijkheid om prachtige ruimtes te creëren die niet alleen bijdragen aan het ontwerp, maar ook het comfort en de privacy van de gebruikers waarborgen.

Hoge isolatie

Naast het indrukwekkende design en de vloeiende overgang, leveren de slanke aluminium schuifpuien van Orama ook uitstekende prestaties op het gebied van isolatie. Geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat de schuifpuien optimale thermische en akoestische isolatie bieden. Dit draagt bij aan een comfortabel binnenklimaat en minimaliseert zowel warmteverlies als geluidsoverdracht. Orama Minimal Frames zet zich in voor energie-efficiëntie en duurzaamheid, waardoor de slanke aluminium schuifpuien voldoen aan de hoogste normen op het gebied van isolatie.

Orama Minimal Frames heeft zich gevestigd als een vooraanstaand merk voor hoogwaardige slanke aluminium schuifpuien. Met aandacht voor design, vloeiende overgangen en uitstekende isolatie biedt Orama een allesomvattende oplossing voor architecten, ontwerpers en bouwprofessionals die streven naar excellentie in elk project. Laat je inspireren door de prachtige referenties van Orama Minimal Frames.

Dit vinden anderen

 • Jumbo Kozijnen komt afspraken na, geeft goed advies, biedt een snelle levering en ook nalevering van onderdeel wat we kwijt waren geraakt was snel geregeld. Aan te bevelen!

  Dit vinden anderen
  Jaco van de Wetering
 • Super mooi bedrijf om mee samen te werken, met de mannen en vrouwen goed contact en ze leveren goede en mooie producten. Zeer aan te bevelen.

  Dit vinden anderen
  Breunie Fieret