Kunststof kozijnen

scroll verder

De kunststof kozijnen van Jumbo Kozijnen zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en bieden een combinatie van stijlvolle vormgeving en duurzaamheid. Onze kozijnen zijn verkrijgbaar in diverse productlijnen, waardoor we prijstechnisch een passende oplossing kunnen bieden voor ieder project.

scroll verder
`

Kunststof kozijnen

De kunststof kozijnen van Jumbo Kozijnen zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en bieden een combinatie van stijlvolle vormgeving en duurzaamheid. Onze kozijnen zijn verkrijgbaar in diverse productlijnen, waardoor we prijstechnisch een passende oplossing kunnen bieden voor ieder project.

De kunststof kozijnen van Jumbo Kozijnen zijn leverbaar in een gevarieerd palet kleuren, waardoor je volop mogelijkheden hebt om de kunststof kozijnen in te passen in de woning of bedrijfspand. Bezoek de showroom in Ede om een keuze te maken. 

Naast het feit dat de kunststof kozijnen van Jumbo een modern design hebben, zijn ze ook bijzonder inbraakveilig. Zo zijn alle kozijntoepassingen onafhankelijk getest. Onze kozijnen worden gemaakt in Duitsland en zijn opgebouwd uit hoogwaardige kwaliteitscomponenten. De kunststof kozijnen zij ook nog eens 100% recyclebaar. 

GAYKO ramen en deuren zijn specifiek voor de Nederlandse markt getoetst en gecertificeerd, verder dan de norm zelfs vereist. De vernieuwende technieken in de productie van kunststof kozijnen zorgen er ook nog eens voor dat we prachtige estetische maatwerkmogelijkehden te bieden hebben. 

Alle kunststof kozijnen worden volledig op maat gemaakt. Onze deskundige medewerkers vertellen je graag meer over onze kunststof kozijnen en werken met plezier een calculatie voor je uit. 

Jumbo Kozijnen levert uitsluitend via aannemers. Geen aannemer? Dan stellen we je graag voor aan één van onze bouwpartners.

 • Leverbaar in diverse moderne kleurstellingen
 • Keuze uit de beste beveiligingstechnieken ter wereld
 • Hoogwaardige kwaliteit van de beste merken

Jumbo Kozijnen voor de aannemer

Jumbo Kozijnen werkt samen met aannemers en andere bedrijven die met regelmaat kunststof kozijnen toepassen in hun projecten. Samenwerken? Daar houden we van! We maken graag kennis met je! 

Jumbo en aannemers
De harmonie tussen schoonheid en functionaliteit

Topkwaliteit in kunststof kozijnen

Jumbo Kozijnen is dé specialist in kunststof kozijnen. We bieden de beste beveiligingstechnieken, diverse profileringen en kleuren. Met onze snelle levering kan je erop rekenen dat je de kunststof kozijnen snel toe kunt passen in jouw project. We bieden mogelijkheden die bijdragen aan klimaatcomfort én uitstraling. We denken graag met je mee over extra opties en mogelijkheden om de levensduur van de kozijnen te verlengen. Je kunt dus niet alleen rekenen op hoogwaardige kozijnen, maar ook op het beste advies van onze kozijnspecialisten. 

Meer over garantie
 • Tot 15 jaar garantie op kunststof kozijnen
 • Leverbaar met de beste beveiligingstechnieken
 • Leverbaar in diverse profielen en kleurstellingen 
Kunststof kozijnen Garantie Maatwerk Prijs Levertijd
A-label 10 tot 15 jaar 8 tot 10 weken
B-label 2 tot 5 jaar 4 tot 6 weken
Garantie Maatwerk Prijs Levertijd
A-label
B-label

Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd voor maatwerk kunststof kozijnen van Jumbo Kozijnen?

  De levertijd voor maatwerk kunststof kozijnen van Jumbo Kozijnen varieert doorgaans tussen de 4 en 10 weken, afhankelijk van de specifieke vereisten van het project. Heb je de kozijnen sneller nodig? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden af te stemmen. 

 • Levert Jumbo Kozijnen kunststof kozijnen op maat?

  Alle kunststof kozijnen worden op maat vervaardigd. Onze vakkundige medewerkers zijn beschikbaar om je te ondersteunen gedurende het gehele proces. Ze staan klaar om technisch advies te geven en eventuele vragen te beantwoorden om ervoor te zorgen dat de kozijnen perfect op maat worden gemaakt voor je project.

 • Wat is de isolatiewaarde van de kunststof kozijnen van Jumbo Kozijnen en hoe dragen ze bij aan energiebesparing?

  Bij Jumbo Kozijnen begrijpen we het belang van energie-efficiëntie en duurzaamheid. Daarom leveren we kunststof kozijnen met uitstekende isolatiewaarden. Onze kozijnen kunnen worden geleverd met triple glas en HR++ glas. Deze beglazing kan worden geleverd vanaf U-waarde 0.6 tot 1.2. Hiervoor kan je ook subsidie ontvangen. 

  Dankzij het isolerende glas en eersteklas materialen hebben onze kozijnen uitstekende isolerende eigenschappen en spelen ze een belangrijke rol bij het minimaliseren van warmteverlies en het verbeteren van de thermische prestaties. Hierdoor kan het energieverbruik efficiënter worden benut, wat uiteindelijk resulteert in aanzienlijke langetermijnenergiebesparingen. Bovendien helpen goed geïsoleerde kozijnen ook geluidsoverdracht te verminderen, wat het comfortniveau in de ruimte verhoogt.

 • Monteert Jumbo Kozijnen kunststof kozijnen?

  Nee, onze montageteams monteren alleen aluminium kozijnen. Voor de kunststof kozijnen leveren we gedetailleerde montage-instructies. Deze instructies zijn ontwikkeld om aannemers te helpen bij een efficiënte en correcte montage van de kozijnen. Ze bieden stapsgewijze begeleiding en bevatten essentiële informatie over de benodigde gereedschappen, montagemethoden en veiligheidsrichtlijnen. Door deze instructies te volgen, kan iedere vakman de kunststof kozijnen op de juiste manier installeren, waardoor een hoogwaardige afwerking wordt gegarandeerd. Mochten er tijdens het montageproces vragen of onduidelijkheden ontstaan, dan staan onze deskundige medewerkers altijd klaar om ondersteuning te bieden en eventuele uitdagingen op te lossen.