scroll verder

Showroom

Kunststof of aluminium kozijnen van Jumbo: de perfecte keuze voor je nieuwe woning of bedrijfspand! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze inspirerende showroom in Ede, direct naast de A12. We onthalen je graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Welkom inonze showroom

Je bent van harte welkom om inspiratie op te doen. We nemen de tijd voor je en denken met je mee over de kozijnen die het beste bij jouw woning of project passen. Met onze showroomservice besparen we aannemers veel tijd en zorgen we voor tevreden klanten!

Maak een afspraak

Jumbo kozijnen

Boylestraat 52
6718 XM Ede
Maak een afspraak

Jumbo Kozijnen levert uitsluitend via aannemers. Geen aannemer? Dan stellen we je graag voor aan één van onze bouwpartners.

De voordelen van onze kozijnen

Onze collectie kunststofkozijnen biedt talloze voordelen. De kozijnen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en zeer isolerend zijn. Met onze kozijnen profiteer je van uitstekende warmte- en geluidsisolatie, wat gunstige gevolgen heeft voor je energierekening. Bovendien zijn kunststofkozijnen onderhoudsarm en kunnen ze gemakkelijk worden gereinigd.

Als je een eigentijdse uitstraling wilt combineren met duurzaamheid, dan zijn onze aluminium kozijnen de perfecte keuze. Deze kozijnen zijn slank, sterk en verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Met hun strakke lijnen en moderne vormgeving passen ze perfect in hedendaagse architectuur. Daarnaast bieden aluminiumkozijnen uitstekende stabiliteit en hebben ze een bijzonder lange levensduur.

Doe inspiratie op in onze showroom

In onze showroom staan ervaren medewerkers klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Ze kunnen je adviseren over de verschillende opties, stijlen en afwerkingen die beschikbaar zijn. Of je nu een woning laat bouwen of een bedrijfspand, we hebben kozijnen die aan al je eisen voldoen.

Kom langs in onze showroom en ontdek de vele mogelijkheden die kunststof en aluminium kozijnen bieden. We garanderen dat je geïnspireerd zult raken door de vele mogelijkheden en hoogwaardige materialen die we te bieden hebben. We kijken ernaar uit om je te helpen jouw droomproject te realiseren en je huis of gebouw te voorzien van prachtige en functionele kozijnen die jarenlang meegaan.