scroll verder

Jumbo Kozijnen

Binnen en buiten met elkaar verbinden. In een stijl die past bij jouw woning, bedrijfspand of bouwproject. Dat is wat ons elke dag drijft bij Jumbo Kozijnen. Daarbij laten we grenzen vervagen en werelden naadloos in elkaar over gaan. Niet alleen tussen binnen en buiten, we zoeken ook de harmonie tussen schoonheid en functionaliteit. En gaan voor een optimale balans tussen duurzaamheid, comfort en uitstraling.

Ook in onze aanpak brengen we werelden samen. Zo vind je bij ons zowel kunststof als aluminium kozijnen. En met onze A- en B-lijn bepaal je zelf waar je de accenten legt als het gaat om prijs, design, maatwerk, service en garantie. Zo maak je voor elk project een passende keuze.

Neem contact op

Wij zijn Jumbo Kozijnen en we zijn er al sinds 1984 voor architecten, bouwers en woningbezitters die zoeken naar ultieme elegantie. Naar verfijnd design en een wereld aan maatwerk. Maar we stropen net zo makkelijk de mouwen op om je te helpen aan alle kozijnen voor een nieuwe woonwijk. Tegen een concurrerende prijs en met een verrassend snelle, gegarandeerde levertijd. Want op ons woord kun je bouwen.

Waar je ook naar zoekt; je vindt het bij Jumbo Kozijnen. Kom eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen. En neem ons mee in jouw wereld. Dan zoeken we samen naar de beste oplossing voor jouw project.

Jumbo Kozijnen levert uitsluitend via aannemers. Geen aannemer? Dan stellen we je graag voor aan één van onze bouwpartners.

Onze kernwaarden


01

Mentaliteit

De mouwen opstropen en de schouders eronder. Dat is onze mentaliteit. We zijn eerlijk, open en direct.

02

Creativiteit

We denken mee in jouw belang en komen met slimme oplossingen voor jouw uitdagingen.

03

Betrouwbaarheid

We houden ons aan beloftes en komen afspraken na. Je kunt bouwen op ons woord.

04

Doelgerichtheid

Wat we vandaag kunnen doen, laten we niet liggen tot morgen.

05

Ontzorgen

We maken het je zo gemakkelijk mogelijk om kozijnen uit te zoeken, te bestellen en te plaatsen.

De gezichten achter Jumbo Kozijnen

Onze adviseurs, productspecialisten en monteurs staan voor je klaar. Ontmoet ons gepassioneerde team.

Allard

Directeur

Gert

Accountmanager

Julian

Adviseur aluminium kozijnen

Huibert

Adviseur kunststof kozijnen

Jan

Werkvoorbereider

Breunie

Monteur

Betsie

Back-office