Glazen vouwwanden: maak van uw woonkamer een buitenkamer

Altijd het gevoel hebben van buiten, terwijl u gewoon binnen bent. Genieten van zonnestralen, terwijl het buiten koud is. Het rustgevende getik van vallende regendruppels, zonder dat u nat wordt. Dat is het voorrecht van glas. Ervaar hoe uw dromen werkelijkheid worden door een glazen vouwwand.

Voor het bedienen van uw vouwwand hoeft u geen krachtpatser te zijn. Met een simpele handbeweging laat u de vouwdeuren in de gewenste richting glijden.


Soepel

Uw vouwwand is naast stijlvol ook ijzersterk. Goed om te weten, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker als er (klein)kinderen over de vloer komen.


Sterk

De wereld om u heen is voortdurend in beweging. Maar daar heeft u met een glazen vouwwand geen last van. Geniet van rust, stilte en pure ontspanning.


Stil

Het past altijd

Het grote pluspunt van Sunflex vouwsystemen? Veelzijdigheid! Bij Jumbo vindt u glazen vouwwanden in verschillende diktes. U bepaalt of de vouwwand naar binnen of naar buiten opengaat. Maar een ding staat vast: u bent verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Haal de zon in huis.

Zo voelt u zich veilig én vrij

Met een glazen vouwwand creëert u een vloeiende overgang tussen binnen en buiten. Maar dat betekent natuurlijk niet dat het altijd open huis is. Bepaal zelf wie wanneer bij u naar binnengaat. Onze glazen vouwwanden zijn stormbestendig, bestand tegen slagregen en optimaal beveiligd tegen inbraak. Zo veilig kan vrijheid voelen.

Houden van hout

De stabiele constructie en natuurlijke uitstraling zijn precies de redenen waarom u kiest voor onze glazen vouwwandsystemen met hout-uitstraling. De vouwwand straalt niet alleen warmte uit, maar voelt ook warm aan. De combinatie met glas staat garant voor uitstekende warmte-isolatie.

Technische hoogstandjes

Een glazen vouwwand bestaat uit meerdere panelen die opvouwen wanneer u de deur openschuift. De kracht schuilt ‘m in de details. Bijvoorbeeld in de speciale paddenstoel-kopsluiting en scharnieren, die staan voor optimale dichtheid en veiligheid. Zo komen kwaliteit en duurzaamheid samen.

Design handgrepen

Het design van de handgrepen is volledig afgestemd op de profielen. Gesloten vormt uw vouwwand één harmonieus geheel en geopend een compact pakket.

Wat een verschil

Uw donkere woonkamer omtoveren in een heerlijk licht vertrek? Met hun smalle profielen en geringe inbouwdiepte zijn Sunflex glazen vouwwanden bij uitstek geschikt voor renovatie.

Ook voor binnen

Twee kamers binnen een mum van tijd veranderen in één grote ruimte? Ook dat kan met een glazen vouwwand. Onze vouwwanden zijn namelijk geschikt voor binnen én buiten!

Hoeveel energie gaat u besparen?

Energie besparen. Iedereen wil het. U gaat het doen. Hoeveel? Dat heeft u zelf in de hand. Welke beglazing kiest u?

Hoe dromen uitkomen

Verrijk uw leven met een extra plek om te relaxen. Voel u beschut en tegelijkertijd vrijer dan ooit. Dat is de kracht van een glazen vouwwand. Waarom nog wachten als u nu al meer kunt genieten? Wie weet is dat ene onvergetelijke moment dichterbij dan u denkt.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Kunststof of aluminium kozijnen van Jumbo: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze gloednieuwe showroom in Ede, direct naast de A12. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak