Aluminium vouwwanden: zo comfortabel heeft u nog nooit gewoond

Glas waar u ook kijkt en meer licht dan ooit. Ervaar hoe een aluminium vouwwand uw wereld verruimt door binnen en buiten samen te brengen. Ervaar hoe krachtig het materiaal is, hoe duurzaam, hoe licht van gewicht en hoe veelzijdig. Zó heeft u uw woonkamer of buitenkamer nog nooit beleefd.

Een aluminium vouwwand is hét bewijs dat elegantie en kracht samengaan. Dankzij hoogwaardige materialen en een slimme constructie is uw vouwwand oersterk.


Sterk

Voor het bedienen van uw vouwwand hoeft u geen krachtpatser te zijn. Met een simpele handbeweging laat u de vouwpanelen in de gewenste richting glijden.


Soepel

In alle rust genieten van uw heerlijke huis? Uw aluminium vouwwand maakt het mogelijk. Dankzij een perfecte isolatie houdt u buitengeluiden waar ze horen: buiten.


Stil

Maximaal genieten, minimaal onderhoud

Aan uw aluminium vouwwand gaat u zonder twijfel jarenlang plezier beleven. Uw vouwwand is gemaakt van duurzame, onderhoudsarme materialen. Maximaal genieten met minimaal onderhoud!

Goed voor de portemonnee

Aluminium vouwsystemen zijn een duurzame investering. Wilt u de warmte in huis houden? Besparen op de stookkosten? Ga dan voor ons SF55 systeem van Sunflex, of voor ons SF75-systeem met triple beglazing voor nog meer energiebesparing.

Vergroot uw horizon

Een aluminium vouwwand bevat slanke zichtbare randen, maar vooral veel ruimte voor glas. Zodat u binnen het gevoel van buiten ervaart. De vrijheid van de natuur, maar toch de geborgenheid van thuis. Onze aluminium vouwwanden zijn stormbestendig, bestand tegen slagregen en optimaal beveiligd tegen inbraak. En ze dempen ook nog eens het geluid. Optimaal leefcomfort.

Verrassend veelzijdig

Zó veelzijdig kan een aluminium vouwwand zijn. Maak een keuze uit verschillende glassoorten, sloten, kleuren en afwerkingen. Met tal van opties en accessoires verzekert u zich van nog meer beleving en nog meer veiligheid. Inspiratie nodig? We geven u graag advies op maat.

Houten bekleding

Genieten van de natuurlijke uitstraling van hout met alle voordelen van aluminium? Kies dan voor houten bekleding aan de binnenkant van uw vouwwand. Voor nog meer harmonie met het buitenleven!

Genieten zonder drempels

Een drempel kan onpraktisch zijn. Zeker als u een jaartje ouder wordt. Uw vouwwand vormt in ieder geval geen obstakel in huis. De loop- en glijrails kunnen namelijk volledig in de vloer worden geïntegreerd.

Ervaar het verschil

Uw donkere woonkamer omtoveren in een heerlijk licht vertrek? Met hun smalle profielen en geringe inbouwdiepte zijn Sunflex glazen vouwwanden bij uitstek geschikt voor renovatie.

Wat is uw favoriete kleur?

Een aluminium vouwwand wordt al snel úw vouwwand. Hij wordt helemaal op maat voor uw gemaakt en geleverd in uw favoriete kleur. Voor welke tint gaat u?

Ruime keuze in oppervlaktebehandeling

Stap binnen in een droom

Altijd veel licht in huis. Beschutting als u dat wilt. En als u een moment van ongekende vrijheid wilt beleven, dan schuift u eenvoudig de wand open en betreedt u een nieuwe wereld. Of uw aluminium vouwwand nu dient als toegang tot de tuin of als zij-beglazing van uw veranda, de natuur was nog nooit zo dichtbij.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Kunststof of aluminium kozijnen van Jumbo: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze gloednieuwe showroom in Ede, direct naast de A12. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak