Vouwwanden: de droom van vrijheid én geborgenheid

Nee, weer en wind houden u niet langer tegen. Ervaar het gevoel van elke dag buiten zitten. Zelfs als de lucht betrekt en de buien losbarsten, zonder nat te worden. En zodra de zon ook maar even doorbreekt, vangt u direct de warmte van het licht in uw eigen woonkamer. Beschut, zonder last te hebben van een frisse zijwind. Dat is de kracht van onze vouwwanden.

Aluminium vouwwanden

Zo voelt het wanneer aluminium en glas samenkomen. Functionaliteit én een modern design. De strakke afwerking van onze aluminium vouwwanden staat garant voor een unieke beleving.

Aluminium vouwwanden

Glazen vouwwanden

Verschillende glasdiktes en materialen, maar altijd de zekerheid van topisolatie. Onze royale glazen vouwwanden maken uw wereld groter of kleiner, wanneer u dat wilt.

Glazen vouwwanden

Een slimme keuze

De aanschaf van kozijnen, deuren of schuifwand is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Jumbo, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. Een slimme keuze dus.

Montage door experts

Een kwaliteitsproduct is zo goed als de montage is. Wij hebben een groot netwerk vakkundige aannemers die voor u kunnen plaatsen. Of gewoon uw vaste aannemer!

30 jaar ervaring

Al meer dan drie decennia plaatsen wij kozijnen en andere kwaliteitsproducten in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Jumbo-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Kunststof of aluminium kozijnen van Jumbo: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze gloednieuwe showroom in Ede, direct naast de A12. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak