Kunststof schuifpuien: haal uw tuin in huis

Geniet vanuit uw woonkamer van het warme zonlicht. Of van uw prachtige tuin, terwijl het buiten giet van de regen. U zit veilig en comfortabel binnen, maar hebt nog nooit zoveel van uw tuin genoten. Uw eigen kunststof schuifpui biedt een onvergetelijke buitenbeleving, maar dan binnen. Elke keer opnieuw.

De schuifpuien van Jumbo verbazen u. Ervaar de kracht van een overtuigend design en hoe kwaliteit zichtbaar wordt.


Puur design

De schuifpui gaat open als u dat wilt, maar blijft gesloten als dat beter uitkomt. Betrouwbaar en veilig.


Het échte thuisgevoel

Een schuifpui is vriendelijk in onderhoud en gaat jarenlang mee. Kortom, een duurzame investering.


Lange levensduur

Breng rust in huis

Soms wilt u zich even afsluiten voor alle drukte om u heen. Gewoon even een moment voor uzelf. Dan bent u bij Jumbo aan het goede adres. Onze moderne schuifpuien werken namelijk geluidisolerend. En hoe! De mogelijkheden gaan zelfs tot geluidsisolatieklasse 4. Zo brengt u de buitensfeer naar binnen, maar houdt u het lawaai buiten.

Geniet van de zonnewarmte

Wist u dat een schuifpui ook energiezuinig is? De moderne beglazing in een volmaakte kozijnconstructie werkt namelijk warmte-isolerend. U ziet de stookkosten dalen. Een kunststof schuifpui staat garant voor een prettig binnenklimaat. In de winter en in de zomer. Overdag en ’s nachts.

Voor elke woonkamer

Elke woning is anders. Gelukkig maar. Bij Jumbo vindt u altijd een schuifpui op maat. Onze hefschuifpuien zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en uitvoeringen, en met verschillende veiligheidsoplossingen. Daardoor passen ze thuis in elke woonstijl en in elk tuinontwerp.

Accessoires

Van het type kozijn tot comfortpakket en veiligheidspakket, en zelfs tot een automatische aandrijving. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met tal van opties en accessoires verzekert u zich van nog meer beleving en nog meer veiligheid. Inspiratie nodig? We geven u graag alvast enkele ideeën.

Afsluitbare handgreep

Van afsluitbare handgreep tot extra beveiligingsmiddelen. Met een paar kleine aanpassingen aan de schuifpui voelt u zich ineens nog veiliger.

Alleen genieten van de zon

U hoeft niet bang te zijn dat uw vloerbedekking of meubels verkleuren door de zon. Al onze schuifpuien zijn namelijk uitgerust met UV-bestendig glas. Geniet van de natuurlijke warmte, zonder u zorgen te maken.

Een deurbeslag op maat

Gaat u voor een strak of klassiek design. Voor donker of voor licht? Ongeacht uw keuze: u doet een betrouwbare aankoop. Al ons deurbeslag voldoet aan het politiekeurmerk Veilig Wonen.

Automatische aandrijving

Wist u dat u de schuifpui ook eenvoudig van afstand kunt openen en sluiten? Kies voor een automatische aandrijving, dan heeft u aan één afstandsbediening voldoende.

Voel u vrijer dan ooit

Met een kunststof schuifpui doorbreekt u letterlijk de barrière van uw woning. Geniet van een ongekende vrijheid, terwijl u zich nog steeds veilig en comfortabel voelt. Ervaar hoe een enkel product uw blik verruimt, hoe woning en tuin één worden. Zeg eens eerlijk: heeft u zich ooit zó thuis gevoeld?

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Kunststof of aluminium kozijnen van Jumbo: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze gloednieuwe showroom in Ede, direct naast de A12. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak