Aluminium schuifpuien: ervaar hoe functioneel design kan zijn

De slanke profielen bieden de ruimte aan een groot glasoppervlak. Aan zonlicht om naar binnen te schijnen. Zo groot heeft uw woonkamer nog nooit geleken. Met een aluminium schuifpui geniet u niet alleen meer van uw omgeving, u brengt een ongekende blikvanger in huis.

Strak en slank. Laat u verbazen door de aluminium schuifpuien van Jumbo. Zo ziet kwaliteit eruit.


Puur design

Zo veilig heeft u zich nog nooit gevoeld. Uw aluminium schuifpui beschikt over de nieuwste inbraakwerende middelen.


Het échte thuisgevoel

Een duurzame aankoop, voor welke versie u ook gaat. Alle aluminium schuifpuien zijn gemakkelijk te onderhouden en gaan jarenlang mee.


Lange levensduur

Voor een veilig gevoel

Dat uw woonkamer open voelt, wil nog niet zeggen dat dit ook zo is. Onze aluminium schuifpuien zijn voorzien van de nieuwst inbraakwerende middelen. En als u wilt, kunt u ze zelfs extra beveiligen. Zo ervaart u vrijheid en veiligheid tegelijkertijd. Geniet zonder zorgen.

Het gemak van weinig onderhoud

Of het nu buiten koud of warm is; regent, hagelt of sneeuwt. Al onze schuifpuien zijn volledig weerbestendig, En niet alleen dat: ze zijn ook nog eens gemakkelijk schoon te maken en UV-bestendig. Met een aluminium schuifpui bent u verzekerd van een duurzame aankoop.

Altijd toegankelijk

Niets staat een aangenaam woongevoel in de weg. Dat geldt ook voor rolstoelgebruikers. De platte aluminium dorpel zorgt namelijk voor een barrièrevrije doorgang, ook handig voor kinderwagens. Bij Jumbo kunt u verder terecht voor elektrisch aangedreven vleugelelementen. Daarmee kunt u de pui zelfs met een afstandsbediening openen.

Ontdek de vele opties

Onze schuifpuien houden moeiteloos inbrekers buiten, maar u kunt uw pui nog beter beveiligen met bijvoorbeeld een afsluitbare handgreep of een milieuschakelaar. Maar er zijn nog veel meer extra opties, ook qua design en werking. We vertellen u daar graag meer over.

UV-bestendig glas

Laat de zon onbeperkt naar binnen schijnen. Doordat onze schuifpuien beschikken over UV-bestendig glas, hoeft u niet bang te zijn dat uw meubels of vloerbedekking verkleuren.

Afsluitbare handgreep

Voor een nog veiliger gevoel. Met een afsluitbare handgreep houdt u ongewenst bezoek buiten de deur. U sluit de deur eenvoudig via de afsluitbare handgreep.

Betrouwbaar deurbeslag

Al ons deurbeslag voldoet aan het politiekeurmerk Veilig Wonen. De zekerheid van een betrouwbare aankoop, in verschillende stijlen en formaten.

Elektrisch aangedreven vleugelelementen

Open de pui van afstand. Eenvoudig via een afstandsbediening. Elektrisch aangedreven vleugelelementen zijn met name handig voor rolstoelgebruikers of kinderwagens.

Richt uw ruimte in zoals u dat wilt

Ga voor schuifpui in 2,-3- of 4-delige uitvoering en in de afmeting die u wenst. Maak uw wereld groter en geef uw woonomgeving meer kleur en geur. Zet de poort naar uw droom wagenwijd open. Ervaar de ongekende mogelijkheden van een aluminium schuifpui: slank, elegant, maar vooral betrouwbaar.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Kunststof of aluminium kozijnen van Jumbo: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze gloednieuwe showroom in Ede, direct naast de A12. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak