Gayko schuifpuien: haal het buitengevoel in huis

Binnen en buiten komen samen. Met een schuifpui geniet u het hele jaar door van een unieke woonbeleving. Door de lichtinval lijkt uw woonkamer groter dan ooit. Vanachter het glas voelt u de warmte van de zon, terwijl het buiten koud is. Of zet de deur wagenwijd open en geniet binnen van frisse lucht of voel de warmte van een zwoele zomeravond. Bij Jumbo vindt u een breed assortiment aan kunststof en aluminium schuifpuien.

Aluminium schuifpui

Licht, strak en onderhoudsvrij. En hét voorbeeld van een moderne schuifpui. Door de slanke vormgeving haalt u met een aluminium schuifpui nog meer licht in huis.

Aluminium schuifpuien

Kunststof schuipui

Weerbestendig, mooi van vorm en gemakkelijk schoon te houden. Een kunststof schuifpui is tijdloos en een goede keuze wanneer u zoekt naar een schuifpui op maat.

Kunststof schuifpuien

Een slimme keuze

De aanschaf van kozijnen, deuren of schuifwand is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Jumbo, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. Een slimme keuze dus.

Montage door experts

Een kwaliteitsproduct is zo goed als de montage is. Wij hebben een groot netwerk vakkundige aannemers die voor u kunnen plaatsen. Of gewoon uw vaste aannemer!

30 jaar ervaring

Al meer dan drie decennia plaatsen wij kozijnen en andere kwaliteitsproducten in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Jumbo-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Kunststof of aluminium kozijnen van Jumbo: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze gloednieuwe showroom in Ede, direct naast de A12. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak