Passie voor leefcomfort

Hier kunt u kiezen voor verschillende typen bijproducten, van beglazing tot verwarming van uw terras en van windschermen tot screens. We hopen u hier een goed beeld van te kunnen geven, mocht u nog twijfelen kom dan langs de showroom of kijk verder op deze website.

 Welkom in onze showroom!

Uw eigen overkapping: dat wordt genieten! Kom naar onze showroom in Barneveld, direct naast de A30. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Uit heel Nederland komen mensen naar onze grote showroom voor informatie en inspiratie. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak

Wat onze klanten zeggen

quotes

Wij waren het zat om met enige regelmaat onze kozijnen te moeten verven, dat was dan ook de reden dat we in ons nieuwe huis voor kunststof kozijnen hebben gekozen, en het resultaat mag er wezen.

BEKIJK PROJECT

quotes

Onze architect raadde ons gelijk al aan dat we voor kunststof kozijnen moesten gaan in onze woning, dit doordat deze kozijnen een strak uiterlijk hebben en onderhoudsvrij zijn. We hebben er nog geen seconde spijt van gehad dat we dat advies hebben opgevolgd.

BEKIJK PROJECT

quotes

Toen we in de showroom zagen hoe mooi een aluminium deur is waren we gelijk verkocht. Dit werd dan ook de keuze voor onze monumentale woning. Het resultaat is in onze ogen prachtig, vooral door zijn klassieke uiterlijk.

BEKIJK PROJECT