Filosofie

Laten wij onszelf allereerst eens voorstellen… Wij zijn Jumbo Kozijnen. Een familebedrijf met een passie voor design en vakmanschap. Wij houden ervan om te genieten van alles wat ons huis te bieden heeft. Binnen- en buitenleven te ervaren alsof ze één zijn. Kozijnen zijn daar ook onderdeel van, samen met alle voordelen die zij opleveren.

Geniet op alle fronten

Al meer dan 30 jaar realiseren wij de mooiste projecten op het gebied van aluminium en kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien. Hiermee verhogen wij niet alleen de esthetiek van huizen, maar ook de veiligheid en duurzaamheid. En daarmee geniet u pas écht van ons vakmanschap.

Een uniek concept

Bij Jumbo Kozijnen verkopen wij niet zomaar kozijnen. Dit doen wij samen. Samen met een selecte groep van aannemers uit onze omgeving. Wilt u het comfort van Jumbo Kozijnen ervaren? Dan koppelen wij u aan een aannemer bij u in de buurt voor de vakkundige montage van de kozijnen. Dit is een aannemer die wij kennen, waarvan we weten hoe hij werkt en of dat past bij Jumbo Kozijnen. Zo bent u altijd verzekerd van een vakkundige plaatsing en goede nazorg,

Advies in onze showroom

Wilt u aluminium of kunststof kozijnen? Wij verwelkomen u in onze showroom in Ede voor een uitgebreid advies en om de producten in 'real-life' te ervaren. Zo weet u wat u koopt en kunt u bewust kiezen voor de Jumbo-kwaliteit.

Montage door vakkundige aannemers

Er zijn twee opties: of u komt bij ons binnen via uw eigen aannemer, of u komt bij ons binnen zonder een aannemer. In het eerste geval adviseren wij u de beste kozijnen en besteld uw aannemer deze vervolgens. Zo ontstaat een vakkundige driehoek van u als eindgebruiker, de aannemers als uitvoerder en wij als experts. En bij vragen over uw kozijnen kunt u gewoon bij ons terecht.

Het netwerk van Jumbo Kozijnen

Heeft u nog geen aannemer en wilt u graag kozijnen van Jumbo Kozijnen? Wij koppelen u aan een aannemer uit onze uitgebreide database van vakmannen. Hiervoor werken wij alleen samen met mensen die we kennen als echte vaklieden. En moeten er nog wat kleine verbouwingen aan uw huis gedaan worden voor de plaatsing van de kozijnen? Geen probleem: bespreek het met de aannemer en hij neemt het in een ruk mee. Wel zo gemakkelijk.

Geschiedenis

Van oudsher is Jumbo een echt familiebedrijf. Gerard en Gerrit van Ee hebben op dit moment de regie in handen. Maar de basis werd ruim 30 jaar geleden gelegd toen Gerrit van Ee, vanuit zijn agrarische achtergrond, met een boer sprak… De boer wilde zijn stallen voorzien hebben van rolluiken. Gerrit liet ijzersterke rolluiken maken en plaatsen. Dit verhaal deed snel de ronde en zodoende kwamen er al snel aanvragen van particulieren. Dat ging zo goed, dat in 1984 door Gerrit besloten werd om zelfs een showroom te starten met zonwering.

Zo sterk als een olifant

Welke naam geef je je showroom dan? Eigenlijk was dit vrij eenvoudig, want de zonwering en rolluiken stonden in de regio inmiddels bekend als “zo sterk als een olifant”. En 1 + 1 = 2! Het bedrijf ‘Jumbo' was geboren!

Isolatie en duurzaamheid

Het creëren van een comfortabel leefklimaat in en om huis is altijd een belangrijke kernwaarde voor Jumbo geweest. Aangename temperaturen als gevolg van een goede isolatie zijn hier het product van. Maar ook duurzaamheid is een belangrijke pijler voor een prettig leefklimaat. Onze producten kunnen namelijk tot wel een heel leven meegaan, zonder onderhoud. Duurzaamheid en isolatie passen dan ook perfect in de visie van Jumbo. Vanuit deze visie voegde wij na een aantal jaar ook kozijnen toe aan het assortiment. Dat bleek ook een perfect moment voor zoon Gerard om in te stappen in het bedrijf en in zijn vaders voetsporen te treden.

 Welkom in onze showroom!

Kunststof of aluminium kozijnen van Jumbo: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze gloednieuwe showroom in Ede, direct naast de A12. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak