Filosofie

Laten wij onszelf allereerst eens voorstellen… Wij zijn Gerard en Gerrit van Ee. Vader en zoon. Met een passie voor design en vakmanschap. Wij houden ervan om te genieten van alles wat ons huis te bieden heeft. Binnen- en buitenleven te ervaren alsof ze één zijn. Kozijnen zijn daar ook onderdeel van, samen met alle voordelen die zij opleveren.

Geniet op alle fronten

Daarom ontwerpen en maken wij niet alleen luxe en comfortabele design overkappingen, maar richten wij ons ook op beweegbare onderdelen aan de binnen- en buitenkant van huizen zoals kozijnen, deuren en schuifpuien. Hiermee verhogen wij niet alleen de esthetiek van huizen, maar ook de veiligheid en duurzaamheid. En daarmee geniet u pas écht van ons vakmanschap.

Geschiedenis

Van oudsher is Jumbo een echt familiebedrijf. Gerard en Gerrit van Ee hebben op dit moment de regie in handen. Maar de basis werd ruim 30 jaar geleden gelegd toen Gerrit van Ee, vanuit zijn agrarische achtergrond, met een boer sprak… De boer wilde zijn stallen voorzien hebben van rolluiken. Gerrit liet ijzersterke rolluiken maken en plaatsen. Dit verhaal deed snel de ronde en zodoende kwamen er al snel aanvragen van particulieren. Dat ging zo goed, dat in 1984 door Gerrit besloten werd om zelfs een showroom te starten met zonwering.

Zo sterk als een olifant

Welke naam geef je je showroom dan? Eigenlijk was dit vrij eenvoudig, want de zonwering en rolluiken stonden in de regio inmiddels bekend als “zo sterk als een olifant”. En 1 + 1 = 2! Het bedrijf ‘Jumbo' was geboren!

Isolatie en duurzaamheid

Het creëren van een comfortabel leefklimaat in en om huis is altijd een belangrijke kernwaarde voor Jumbo geweest. Aangename temperaturen als gevolg van een goede isolatie zijn hier het product van. Maar ook duurzaamheid is een belangrijke pijler voor een prettig leefklimaat. Onze producten kunnen namelijk tot wel een heel leven meegaan, zonder onderhoud. Duurzaamheid en isolatie passen dan ook perfect in de visie van Jumbo. Vanuit deze visie voegde wij na een aantal jaar ook kozijnen toe aan het assortiment. Dat bleek ook een perfect moment voor zoon Gerard om in te stappen in het bedrijf en in zijn vaders voetsporen te treden.

Kozijnen ondersteunend aan de visie

Onze kozijnen ondersteunen onze visie betreft duurzaamheid en isolatie volledig. Want wij verkopen uitsluitend kwalitatief hoogstaande kozijnen van de topmerken Gayko en Knipping. Enerzijds zijn er de enorme lange levensduren die worden gecombineerd met weinig tot geen onderhoud aan de kozijnen. En anderzijds is het de sublieme isolatie samen met de hoge inbraakveiligheid van de kozijnen... Vier aspecten die bewijzen dat onze kozijnen tot de buitencategorie behoren!

Duurzaamheid van onze kozijnen

Jumbo stelt buitengewone eisen aan haar kozijnen. Goede looks zijn vanzelfsprekend, maar wij vinden het net zo vanzelfsprekend dat onze kozijnen velen jaren achter elkaar mee kunnen gaan. Verbaas u niet als de kozijnen van uw huis er over 50 jaar nog prachtig uitzien. Een lange levensduur, zonder dat daarvoor het milieu overmatig belast wordt door bijvoorbeeld houtkap. Als dat niet duurzaam is!

Weinig onderhoud – altijd!

Een lange levensduur is al mooi, maar mooier is een lange levensduur zonder onderhoud. Niet om de zoveel jaar hoeven schilderen en lakken… Alleen af en toe schoonmaken, zodat uw huis er weer piekfijn uitziet. Onze kozijnen zijn speciaal onderhoudsvrij gemaakt gedurende de gehele levensduur van de kozijnen.

Isolatie in alle jaargetijden

Een hoge isolatiewaarde valt eigenlijk samen met een hoge duurzaamheid. Tenminste, qua energierekening! Onze aluminium en kunststof kozijnen beschikken over diverse gepatenteerde technieken waardoor er hoge isolatiewaarden bereikt worden. In de zomer bespaart u daarmee op de airco en ’s winters op uw stookkosten. Dat betekent altijd een behaaglijke temperatuur in uw huis, ongeacht het jaargetijde.

Inbrekers krijgen geen kans

Een aangename temperatuur is natuurlijk fijn, maar u zit er pas echt warm bij met een gevoel van veiligheid. Ook op dit gebied zijn de kozijnen van Jumbo uitmuntend. Onze kozijnen zijn de nachtmerrie van iedere inbreker, want zij kunnen rekenen op een flink aantal veiligheidsmaatregelen. Veiligheidsgrepen, verankeringen, doorboorbeveiliging en veiligheidsglas… Met uw veiligheid zit het wel goed!

Propositie

U heeft het al kunnen lezen… Ons bestaansrecht is verbonden met onze naam: het maken van duurzame en high-end oplossingen. Wij zetten graag die stap extra zodat we met onze producten de perfecte voorwaarden scheppen om optimaal te kunnen genieten in en rondom uw (t)huis!

Altijd perfectie nastreven

Alleen de beste materialen zijn goed genoeg om de perfectie te bereiken die wij nastreven. Van onze kunststof kozijnen tot aan onze aluminium schuifpuien. Wij besteden bij Jumbo veel aandacht en energie in het ontwerpen, produceren en plaatsen van onze producten. Als gevolg hiervan verzekeren wij u ervan dat deze een leven lang mee zullen gaan.

Klantgerichtheid

Ook aan de service en adviezen richting u als klant mag niets ontbreken. Als klant staat u in het hele proces centraal. Vanaf het moment dat u de showroom bezoekt tot aan het plaatsen en het onderhoud van uw kozijnen. Verwacht bij Jumbo Kozijnen een mix van innovatie, kracht en moderne ontwerpen volgens de laatste trends waarbij een continu streven is naar perfectie.

Research & Development

Bij Jumbo blijven wij ons continu de volgende vraag stellen: “hoe kunnen wij u het buitenleven en wonen met nóg meer comfort en luxe laten beleven”? Op deze vraag vinden wij steeds nieuwe antwoorden. En met deze antwoorden laten wij u graag kennismaken.

Continu kunnen blijven innoveren

Bijvoorbeeld in de vorm van subtiele verbeteringen op bestaande designs of de toepassing van nog duurzamer of robuuster materiaal. En die passen wij gelijk toe. Ons voordeel is dat wij het gehele proces zelf beheren. Van concept en productontwikkeling, tot fabricage en montage… Alles hebben wij in eigen hand. Mede daarom kunnen wij continu blijven innoveren en de topkwaliteit waarborgen die onze klanten van ons gewend zijn.

 Welkom in onze showroom!

Kunststof kozijnen van Jumbo: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze showroom in Barneveld, direct naast de A30. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak