Onze werkwijze

De aanschaf van duurzame kozijnen is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Om u meer duidelijkheid te geven over hoe zo'n proces nu verloopt hebben we het voor u kort op een rijtje gezet hoe onze werkwijze is.

1. Oriënteren en showroombezoek

In deze fase kijkt u naar wat uw wensen zijn. U kunt onze brochure aanvragen om u goed te verdiepen in wat de mogelijkheden zijn. U kunt een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom. Onze experts vertellen u graag alle mogelijkheden!

2. Aanvraag en offerte

Tijd om concreet te worden! U heeft uw wensen op een rijtje gezet en doet een aanvraag bij ons als specialist. Nadat alle details zijn doorgenomen maken wij een offerte voor levering van de kozijnen. Eventueel linken wij u met een aannemer voor de plaatsing van de kozijnen.

3. Overleg en bestelling

Voor het eindresultaat is overleg essentieel. Jumbo overlegt met u en de aannemer hoe het uitgevoerd moet worden. Hierin is alle ruimte voor uw eigen wensen en ideeën. Uiteindelijk bestelt de aannemer de kozijnen bij ons en koopt u bij hem het hele totaalpakket (inclusief montage).

4. Levering en nazorg

Jumbo levert de kozijnen aan de aannemer. Die zal met u een afspraak inplannen voor de montage. Wanneer er tijdens de montage vragen ontstaan bij u of bij de aannemer dan kunt u contact met ons opnemen (0342-492811 of info@jumbobarneveld.nl) voor advies en assistentie.

Uw voordelen

Wat is nu uw voordeel van deze werkwijze? Hieronder even op een rijtje:
- Rechtstreeks advies van de leverancier
- Plaatsing kan gewoon door uw eigen aannemer
- De aannemer kan gelijk de eventuele bouwkundige aanpassingen doen
- Een ruime showroom met diverse opstellingen voor een goed advies
- Rechtstreekse serviceafhandeling door uw aannemer

Contact

Kom naar onze showroom, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Kunststof kozijnen van Jumbo: dat wordt genieten! Kom naar onze showroom in Barneveld, direct naast de A30. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Uit heel Nederland komen mensen naar onze grote showroom voor informatie en inspiratie. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak