Onze werkwijze

De aanschaf van duurzame kozijnen is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Om u meer duidelijkheid te geven over hoe zo'n proces nu verloopt hebben we het voor u kort op een rijtje gezet hoe onze werkwijze is.

1. Oriënteren en showroombezoek

In deze fase kijkt u naar wat er bij u past en wat uw wensen zijn. U kunt onze brochure aanvragen om u goed te verdiepen in wat de mogelijkheden zijn. Eventueel plant u een bezoek aan onze showroom en krijgt u een rondleiding om te zien wat er allemaal kan. Onze experts vertellen u graag alle mogelijkheden!

2. Aanvraag en offerte

Tijd om concreter te worden! U heeft uw wensen op een rijtje gezet en doet een aanvraag bij ons als specialist. Nadat alle details door zijn genomen maken wij een offerte voor de levering van de kozijnen. Eventueel regelen wij ook dat er een aannemer (de expert, opgeleid door Jumbo) contact opneemt voor de plaatsing van de kozijnen.

3. Overleg tussen Jumbo en de aannemer

Voor een perfect eindresultaat is goed overleg essentieel. Jumbo overlegt dan ook met de aannemer wat er besproken is en hoe het uitgevoerd moet worden. Hierin is ook alle ruimte voor uw eigen wensen en ideeën. Uiteindelijk bestelt de aannemer de kozijnen bij ons en koopt u bij hem het hele totaalpakket (inclusief montage).

4. Levering en nazorg

De kozijnen worden door de fabrikant bij Jumbo geleverd. De aannemer zal de kozijnen bij ons ophalen en met u een afspraak inplannen voor de montage. Wanneer er tijdens de montage vragen ontstaan bij u of bij de aannemer dan kunt u contact met ons opnemen (0342-492811 of info@jumbobarneveld.nl) voor advies en assistentie.

Uw voordelen

Wat is nu uw voordeel van deze werkwijze? Hieronder even op een rijtje:
- Rechtstreeks advies van de leverancier
- Plaatsing kan gewoon door uw eigen aannemer
- De aannemer kan gelijk de eventuele bouwkundige aanpassingen doen
- Een ruime showroom met diverse opstellingen voor een goed advies
- Rechtstreekse serviceafhandeling door uw aannemer

Contact

Kom naar onze showroom, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Kunststof kozijnen van Jumbo: dat wordt genieten! Kom naar onze showroom in Barneveld, direct naast de A30. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Uit heel Nederland komen mensen naar onze grote showroom voor informatie en inspiratie. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak