Kozijnrenovatie: uw eerste winst

Slim renoveren betekent vooral de juiste prioriteiten stellen. U boekt de snelste en meeste winst als u eerst de bouwelementen vervangt waar veel energie verloren gaat. Dat is niet eens in de eerste plaats de verwarming of het dak. U gaat veel, heel veel energie besparen als u de kozijnen vervangt. Dat wordt uw eerste winst!

U heeft ze jarenlang met zorg behandeld. Maar toen sloeg de houtrot toe en was het tijd om afscheid te nemen. En nu? Nu kiest u voor onderhoudsarme kunststof kozijnen!


Nooit meer schilderen

Het openbreken van traditionele ramen is voor dieven een koud kunstje. Renovatie is hét moment om het boevengilde een halt toe te roepen. Voel u veiliger dan ooit.


Stop het dievengilde

Een donker vertrek veranderen in een heerlijke lichte ruimte? Dat kan eenvoudig door het vervangen van uw kozijnen. Wat een verbetering!


Verwelkom meer daglicht

Uitstraling op bestelling

Door te renoveren geeft u uw woning een tweede leven. En dan kan er zomaar ineens sprake zijn van een ware metamorfose. Kiest u voor klassiek, tijdloos of modern? Of één van de vele andere mogelijkheden? Met kunststof kozijnen geeft u uw woning de uitstraling die u wenst.

U hoeft alleen maar te genieten!

Als u uw kozijnen met één druk op de knop kon vervangen, had u dat waarschijnlijk al lang gedaan. Slopen en breken horen echter ook bij renoveren. Sommige klanten zien daar best een beetje tegenop. Gelukkig kunt u alle werkzaamheden overlaten aan de professionals van Jumbo. Wij vervangen uw kozijnen snel en vakkundig en met zo min mogelijk overlast. Voordat u het weet, bent u aan het genieten van uw nieuwe kozijnen.

Klassiekers vervangen klassiekers

Bij een klassieke woning horen klassieke bouwelementen. Maar wat als de klassieke kozijnen aan vervanging toe zijn? Als u slim bent, kiest u voor kunststof kozijnen met klassieke kenmerken als vooruitstekende onderdorpels, stompe verbindingen, duivenjagers, verspringende bovenlichten en traditionele streekkleuren. De sfeer van vroeger in een ultramodern jasje.

Er is nog meer te kiezen

U heeft uw renovatie kozijnen al helemaal naar wens samengesteld. Maar er valt nog meer te kiezen. Met tal van opties en accessoires verzekert u zich van nog meer comfort. Laat u alvast inspireren.

Bovenlichten van de buitencategorie

Een kozijn met een bovenlicht is niet zomaar een kozijn. Het is een kunstwerk! Met een verspringend bovenlicht creëert u bijvoorbeeld diepte in uw kozijn, werkelijk een lust voor het oog. Zoals u van ons gewend bent, bepaalt u zelf of u het bovenraam kunt openen.

Kleurrijke kozijnen

Monumentaal groen en roomwit zijn populaire kozijnkleuren, maar er is zoveel meer. U heeft de keuze uit meer dan 220 kleuren, die u ook nog eens met elkaar kunt combineren. Legio mogelijkheden om de uitstraling van uw woning volledig te laten aansluiten op uw smaak en de stijl van uw woning.

Verlengde onderdorpels

Natuurlijk beschermen regendorpels de onderkant van uw gevel tegen regenwater. Maar daarnaast hebben ze veel meer te bieden. Een verlengde onderdorpel van hardsteen tilt de uitstraling van uw woning bijvoorbeeld naar een nog hoger niveau. Wat een prachtige uitstraling!

Hoeveel rust wilt u in huis?

Ervaart u geregeld geluidsoverlast? Renovatie is hét moment om daar wat aan te doen. Jumbo levert kozijnen in de geluidsisolatieklasse 2 (standaard) tot en met 5, oftewel 25 tot 59 decibel. Voor uw beeld: 4 decibel extra geluidsisolatie vermindert flink verkeerslawaai met de helft.

Altijd een passende oplossing

Een bestaande woning renoveren is een vak apart. Nieuwe onderdelen moeten naadloos aansluiten bij de bestaande bebouwing. Details geven de doorslag. Over kunststof kozijnen hoeft u zich nooit zorgen te maken. Er is altijd een passende oplossing, doordat ieder kozijn voor u op maat wordt gemaakt.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Kunststof of aluminium kozijnen van Jumbo: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze gloednieuwe showroom in Ede, direct naast de A12. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak