Nieuwbouw kozijnen: uitstraling op bestelling

Het grootste voordeel van een nieuw huis (laten) bouwen? Dat is dat u helemaal zelf kunt bepalen hoe het eruit komt te zien. Van binnen, maar zeker ook van buiten. Nieuwbouw kozijnen zijn echte sfeermakers, geven karakter aan uw woning. Welke stijl heeft uw voorkeur? De sleutel van uw droomhuis ligt nu al in uw handen...

Een nieuw huis bouwt u één, misschien twee keer in uw leven. Daarom legt u de lat hoog, heel hoog. Jumbo kozijnen passen in uw hang naar perfectie. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof of aluminium, materialen die hun hoge kwaliteit behouden. Krasvast en onderhoudsvriendelijk!


Nieuw blijft nieuw

Wist u dat een dief gemiddeld 3 minuten nodig heeft om een nieuwbouwhuis met standaard kozijnen en sluitwerk binnen te komen? Gelukkig heeft u uw veiligheid zelf in de hand. Met kozijnen van Jumbo houdt u inbrekers buiten de deur.


De allerbeste beveiliging

Zoekt u nieuwbouw kozijnen die passen in uw perfecte plaatje? U heeft ze gevonden! Bij Jumbo kiest u uit allerlei bouwstijlen en kleuren. Laat u verrassen door esthetische hoogstandjes met verrassende details.


Voor iedere bouwstijl

Voeg waarde toe aan uw woning

Nieuwbouw kozijnen zijn uitermate duurzaam, in allerlei opzichten. Daarmee zijn ze een verstandige keuze voor de lange termijn. Niet alleen u, maar ook toekomstige bewoners zullen deze keuze waarderen. Daarmee voegen onze nieuwbouw kozijnen waarde toe aan uw woning. Op één voorwaarde: dat u kiest voor kozijnen met een hoge kwaliteit en een aantrekkelijke uitstraling.

De kozijnen van de toekomst

Wetgeving. Bij de bouw van uw nieuwe woning krijgt u er zeker mee te maken. Uw huis moet voldoen aan allerlei energie-eisen. En die worden de komende jaren alleen nog maar strenger. De oplossing? Kunststof kozijnen van Jumbo. Ze geven uw woning namelijk niet alleen een ongeëvenaarde uitstraling, maar blinken ook uit in duurzaamheid. Onze kozijnen zijn zelfs geschikt voor toepassing in zogeheten Passiefhuizen.

Haal het buitenleven naar binnen

Optimaal genieten van een adembenemend uitzicht? Spelen met zonlicht? Jumbo kozijnen worden op maat voor u gemaakt. U bepaalt dus zelf de omvang van de raampartijen. Het buitenleven naar binnen halen was nog nooit zó gemakkelijk.

Dat is nog eens wooninspiratie

U gaat niet voor een mooi plaatje. Nee, u gaat voor het perfecte plaatje. Gelukkig heeft u alle touwtjes in handen. Laat de details de doorslag geven en maak uw gevel helemaal af met accessoires en andere opties. Laat u alvast inspireren.

Bij wind en regen denkt uw kozijn mee!

Dankzij slimme sensoren en een elektronisch afsluitsysteem hoeft u zich geen zorgen meer te maken als u bij wisselvallig weer van huis bent. Bij regen of zware wind sluit uw raam zich automatisch. Natuurlijk kunt u uw ramen ook probleemloos met de hand of afstandsbediening openen en sluiten.

Vensters met roeden: stijlvolle nostalgie

Ramen met een roedeverdeling geven uw gevel een speciale uitstraling. Ze herinneren aan lang vervlogen tijden. U ervaart warmte en nostalgie. Uw gevel krijgt bijzondere allure. Als u binnen bent, geniet u van een bijzondere sfeer in huis. Het licht valt door de ramen met roeden anders naar binnen. Mooier en met meer sfeer.

Welke beglazing kiest u?

De beste raamkozijnen verdienen de allerbeste beglazing. Standaard zijn onze kozijnen voorzien van HR ++ isolatieglas, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor Triple glas, zonwerend glas, veiligheidsglas of andere beglazing.

Gloednieuw, met een historische uitstraling

Historisch wonen in een gloednieuwe woning? Kies voor nieuwbouw kozijnen met authentieke details als de duivenjager, verspringende bovenlichten, stompe verbindingen en naar voren stekende onderdorpels. De uitstraling van toen met de voordelen van nu.

Jarenlang in topconditie

Zodra uw nieuwe woning klaar is, wilt u alleen nog maar genieten. Van uw gezin, van de tuin en van uw huis. Niet alleen vandaag, maar ook over een maand en over 5 jaar. En het onderhoud? Daar hoeft u zich bij nieuwbouw kozijnen van Jumbo niet druk om te maken. Schoonmaken met een sopje is voldoende om ze jarenlang in topconditie te houden.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Kunststof of aluminium kozijnen van Jumbo: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze gloednieuwe showroom in Ede, direct naast de A12. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak