Knipping kunststof kozijnen: voor elke bouwstijl

Het maakt niet uit of u nostalgisch woont in een monumentale boerderij of van het leven geniet in een strakke designwoning. Knipping biedt voor iedere bouwstijl een passend kunststof kozijn. Geef uw huis de uitstraling die het verdient en pluk de vruchten van lagere energiekosten, minder onderhoud en betere inbraakpreventie.

Bij Knipping kozijnen profiteert u van de unieke combinatie van kunststof en aluminium. Kracht en design gaan hand in hand.


Kracht en elegantie

U heeft de kleuren voor het uitkiezen. Knipping Kozijnen zijn verkrijgbaar in meer dan 220 RAL-kleuren en speciale historische streektinten.


Meer dan 220 kleuren

Energiezuinig HR++-glas maakt de Knipping kozijnen compleet. De 2-laags of ultra-isolerende 3-laags beglazing levert een flinke energiebesparing op!


Dat scheelt veel geld

U gaat veel energie besparen

Energie besparen. Veel mensen willen het, u gaat het zeker doen. Met Knipping kunststof kozijnen houdt u de warmte binnen en de kou buiten. En dat ziet u terug op uw energierekening. De kozijnen zijn leverbaar in verschillende energie-uitvoeringen. Hoeveel energie gaat u besparen?

Levensecht en authentiek

Is het hout of een combinatie van aluminium en kunststof? Knipping heeft al tientallen jaren geleden afgerekend met het ´plastic´ imago van kunststof. De uitstraling van deze kozijnen is zelfs zo authentiek dat ze worden toegepast bij monumenten en huizen die deel uitmaken van een beschermd dorpsgezicht. Met Knipping kiest u voor de uitstraling van hout én de voordelen van aluminium en kunststof.

Nooit meer schilderen

Eén keer in de 5 à 6 jaar ontkomt u er niet aan: uw huis moet geschilderd worden. Een tijdrovende klus waarop u niet zit te wachten. Met Knipping kunststof kozijnen is schilderen definitief verleden tijd. Eén poetsdoek is voldoende om uw kozijnen weer te laten glimmen.

Verschillende profielen

Als afwerking voor uw kozijn heeft u vele mogelijkheden op het gebied van profielen, van strak en modern tot klassiek en elegant. Zie hieronder de vele mogelijkheden

Verrassing!

Houdt u van verrassingen? Bij Knipping is altijd meer mogelijk dan u denkt. Naast de vele stijlen en kleuren zijn er stijlvolle accessoires en opties. Laat u alvast inspireren.

Voor iedere woning

Niet elk huis heeft ruimte voor klassieke of robuuste kozijnen met een relatief grote inbouwdiepte. Daarom is er de ranke Elégance-serie met tijdloze details als stompe verbindingen en een schuin aflopende, strakke lijnvoering.

Perfectie tot in de details

Perfectionisten opgelet. Bij Knipping kloppen alle details. Uw rolluiken zijn bijvoorbeeld volledig geïntegreerd in het kozijn. U ziet ze niet, maar u hebt er dagelijks veel plezier van.

Mooi én veilig

Het draai/kiepbeslag voldoet aan alle eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Standaard zijn er zes ventilatiestanden en terugvalbeveiliging. U krijgt er 10 jaar garantie op.

Een bijpassende vensterbank

De nieuwe kozijnen worden keurig netjes afgewerkt en binnen, naar wens, voorzien van een vensterbank.

Verhoog de waarde van uw huis

Een investering in Knipping kunststof kozijnen is een investering die u rendement oplevert. Uw energierekening daalt en de aantrekkingskracht van uw woning stijgt. Toekomstige kopers lopen warm voor de geweldige uitstraling en de uitstekende energieprestaties. Knipping kozijnen zijn letterlijk van toegevoegde waarde.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Kunststof kozijnen van Jumbo: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze showroom in Barneveld, direct naast de A30. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak