Gayko kunststof kozijnen: zekerheid voor vandaag én morgen

Van een kozijn verlangt u veel: comfort, topkwaliteit in techniek en materiaal en de grootste zekerheid. Niet alleen voor vandaag, maar ook voor morgen. De oplossing ligt bij Gayko kunststof kozijnen.

Gayko kozijnen zijn opvallend sterk, waardoor ze ook geschikt zijn voor grotere raampartijen. Hierdoor verwelkomt u nog meer daglicht in huis.


Opvallend sterk

Of u nu kiest voor een design met strakke lijnen of een klassieke uitstraling met zachte contouren. Er is altijd een passend kunststof kozijn.


Voor elke woning

Als u deze kozijnen goed bekijkt, ontdekt u steeds meer details. En vooral: hoe ze zijn opgelost. Technisch inventief of ronduit geavanceerd.


Design tot in details

Verlaag uw energiekosten

Lekker koel in de zomer en behaaglijk warm in de winter? Gayko kunststof kozijnen beperken het warmteverlies tot een minimum. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Onderhoudsarm

Nooit meer schuren, plamuren en schilderen? Uw Gayko kunststof kozijn is bestand tegen alle weersinvloeden en is nagenoeg onderhoudsvrij. Reinigen met een sopje en een zachte doek is voldoende voor jarenlang woonplezier.

Inbrekers buiten de deur

Inbrekers buiten de deur houden? Gayko kozijnen zijn voorzien van een gepatenteerd, innovatief veiligheidssysteem dat uw gezin en eigendommen optimaal beschermt tegen het dievengilde. Een veilige gedachte.

U heeft nog meer te kiezen

Kan het nog mooier? Ja! Met deze opties en tal van andere accessoires kunnen we uw kozijnen helemaal afstemmen op uw wensen.

Insecten buiten de deur

Insecten houdt u buiten de deur met een effectief klemhor, passend bij de kunststof kozijnen van Gayko. Zeer functioneel in gebruik!

De mooiste handgrepen

Met de allermooiste handgrepen maakt u uw kozijn helemaal af. Een lust voor het oog en een garantie voor optimale veiligheid.

Onzichtbaar beslag

Voor wie de allerhoogste eisen stelt aan design biedt Gayko het zogeheten V-tec-beslag. Verzonken in het kozijn en van buiten volledig onzichtbaar.

Altijd frisse lucht

Het ventilatiesysteem met kozijnroosters is van buitenaf nauwelijks zichtbaar. Het reageert automatisch – mechanisch – op veranderingen in windkracht rond het huis en voert zo altijd de juiste hoeveelheid frisse lucht aan.

Jarenlang genieten

Jarenlang plezier hebben van uw kozijnen? Gayko kunststof kozijnen staan bekend om hun lange levensduur. Dat maakt ze uitermate duurzaam. En de gebruikte materialen? Die zijn gekozen met respect voor mens en milieu.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Kunststof of aluminium kozijnen van Jumbo: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze gloednieuwe showroom in Ede, direct naast de A12. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak