Stijlvolle kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen van Jumbo zijn een sieraad voor uw woning. Maar het is niet alleen de buitenkant die schittert. Het hart van uw kozijn herbergt tal van innovatieve pareltjes. IJzersterke, onderhoudsarme materialen die uiterst stabiel en slagvast zijn. Luchtkamers die garant staan voor de beste isolatie. Én de nieuwste inbraakwerende technologie.

Gayko kunststof kozijnen

Een Gayko kunststof kozijn is niet alleen schitterend om te zien. Het is duurzaam, bespaart energie, is inbraakwerend én onderhoudsarm. Door de uitstekende eigenschappen en gepatenteerde technologie beschikt elk Gayko kozijn over het politiekeurmerk Veilig Wonen. Gayko levert al meer dan 30 jaar hoogwaardige kwaliteit.

Gayko kunststof kozijnen

Een slimme keuze

De aanschaf van kozijnen, deuren of schuifwand is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Jumbo, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. Een slimme keuze dus.

Montage door experts

Een kwaliteitsproduct is zo goed als de montage is. Wij hebben een groot netwerk vakkundige aannemers die voor u kunnen plaatsen. Of gewoon uw vaste aannemer!

30 jaar ervaring

Al meer dan drie decennia plaatsen wij kozijnen en andere kwaliteitsproducten in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Jumbo-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Kunststof of aluminium kozijnen van Jumbo: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze gloednieuwe showroom in Ede, direct naast de A12. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak