Raamkozijnen: uitstraling op bestelling

Met Jumbo raamkozijnen van kunststof of aluminium zet u uw huis eenvoudig naar uw hand. U heeft de keuze uit een veelvoud aan kleuren en stijlen. Kies bijvoorbeeld voor de herkenbare uitstraling van jaren 30 kozijnen of de moderne look van design kozijnen. Of een echte klassieker: nostalgische kozijnen. Smaakvol!

U heeft een druk leven en koestert uw vrije tijd. Daarom kiest u voor het gemak van Jumbo raamkozijnen. Nooit meer schuren, nooit meer schilderen. Klusuren worden relaxuren!


Wat een gemak!

Van statig grachtenpand tot minimalistische designwoning en van monumentale boerderij tot rijtjeswoning. Duurzame raamkozijnen van Jumbo geven iedere woning een facelift. Wat een verschil!


Voor iedere woning

Bij Jumbo begrijpen we dat u zo snel mogelijk van uw nieuwe kozijnen wilt genieten. Daarom zorgen hebben wij korte levertijden zodat de kozijnen zo spoedig mogelijk bij uw aannemer staan. Alles voor een vlot eindresultaat!


Montage door experts

Optimale veiligheid

Jumbo raamkozijnen zijn voorzien van de meest innovatieve inbraakbeveiligingstechnologie. Diep verscholen in het ontwerp. Het voordeel van de kozijnen en raamprofielen is dat de sluit- en beveiligingsmechanismen volledig geïntegreerd kunnen worden. Zo hebben we raamkozijnen met sluitingen die het raam in alle richtingen verankeren. Inbrekers kunnen het raam er dus niet meer uitlichten.

Duurzame raamkozijnen

Raamkozijnen van Jumbo zijn een duurzame en verantwoorde keuze. De materialen zijn volledig recyclebaar. Maar zover is het nog lang niet: de levensduur is enorm lang. Weersinvloeden hebben daar geen invloed op. Voor rot of uitzetting door vorst hoeft u niet bang te zijn. Wie duurzame raamkozijnen zoekt, kiest voor kozijnen van Jumbo.

Voorkom warmteverlies

Bij kozijnen van vóór 1995 stookt u niet alleen voor binnen, maar ook voor buiten. Er gaat ongemerkt erg veel warmte verloren en dat ziet u terug op uw energierekening. Na plaatsing van Jumbo kozijnen is dat voorbij. Dankzij innovatieve kozijnprofielen is optimale isolatie gegarandeerd. Beter voor het milieu én beter voor uw portemonnee.

Aanverwante oplossingen

Niet alleen voor deuren en kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook bijbehorende oplossingen kunnen wij leveren.

Laat u alvast inspireren

Het ene kozijn is het andere niet. Er valt zoveel te kiezen. Met tal van opties en accessoires verzekert u zich van nog meer uitstraling en comfort. Wij brengen u alvast op een paar ideeën.

Bij wind en regen denkt uw kozijn mee!

Dankzij slimme sensoren en een elektronisch afsluitsysteem hoeft u zich geen zorgen meer te maken als u bij wisselvallig weer van huis bent. Bij regen of zware wind sluit uw raam zich automatisch. Natuurlijk kunt u uw ramen ook probleemloos met de hand of afstandsbediening openen en sluiten.

hardstenen raamdorpels

Kiest u voor harmonie of contrast in uw gevel? Met een hardstenen raamdorpel kunt u alle kanten op. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en uitvoeringen. Welke raamdorpel u ook kiest: uw woning krijgt gegarandeerd een nog mooiere uitstraling.

De kers op de taart

Met zonwering en raamdecoratie maakt u uw raamkozijnen helemaal af. Geef uw gevel een esthetische kwaliteitsimpuls en verbeter het binnencomfort. Jumbo zonwering en raamdecoratie is een meerwaarde voor uw woning.

Welke beglazing kiest u?

De beste raamkozijnen verdienen de allerbeste beglazing. Standaard zijn onze kozijnen voorzien van HR ++ isolatieglas, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor Triple glas, zonwerend glas, veiligheidsglas of andere beglazing.

Als u straks raamkozijnen van Jumbo hebt, wilt u deze beslist niet meer missen. Dat horen we van al onze klanten die kozen voor kunststof of aluminium kozijnen. Meer comfort, minder onderhoud en een fantastische uitstraling. Genieten!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Kunststof of aluminium kozijnen van Jumbo: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze gloednieuwe showroom in Ede, direct naast de A12. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak