Welk deurkozijn past bij u?

Smaken verschillen. Stijlen verschillen. Wij vinden het belangrijk dat u het deurkozijn kiest dat bij u en de architectuur van uw woning past. Daarom hebben we bij Jumbo aluminium en kunststof deurkozijnen in allerlei stijlen en kleuren en met verschillende innovatieve eigenschappen. Welk deurkozijn past bij u?

Deuren zijn zwaar, Heel zwaar. Maar daar merkt u bij Jumbo deurkozijnen niets van. Deze kozijnen zijn echte krachtpatsers, voorzien van de beste scharnieren. Sterk genoeg om ook de zwaarste deuren te tillen. Dag in, dag uit.


Krachtpatsers

De architectuur van uw woning wordt benadrukt door het kleurenspel van gevel en kozijnen. Kiest u voor een aangename harmonie of een boeiend contrast met de omgeving. In elk geval vindt u altijd de juiste tint voor de kozijnen in het veelzijdige kleurenprogramma van Jumbo.


Kleurrijke kozijnen

Deurkozijnen van Jumbo zijn gemaakt van kunststof of aluminium of een combinatie van deze duurzame grondstoffen. Eén van de voordelen van kunststof en aluminium is dat de kozijnen tientallen jaren hun klasse behouden en ooit weer eenvoudig gerecycled kunnen worden.


Duurzame oplossing

De beste inbraakbeveiliging

Inbrekers buiten de deur houden? Met traditionele deurkozijnen is dat lastig. Binnen enkele minuten is een ouderwets kozijn geforceerd en slaan boeven hun slag. Met Jumbo deurkozijnen kiest u voor optimale veiligheid. Ze zijn ijzersterk en voorzien van de allerbeste inbraakbeveiliging. Een geruststellende gedachte.

Bespaar veel energie

Het zal u niet verrassen. Deurkozijnen zijn vaak de plek waar veel warmteverlies optreedt. Gelukkig kunt u daar wat aan doen. Met buitendeurkozijnen van Jumbo bespaart u veel energie. Het geheim schuilt in de kern van het kozijn, waar innovatieve systemen ervoor zorgen dat de kou buiten blijft. En de warmte? Die houdt u lekker binnen!

Bestand tegen weer en wind

Het maakt niet uit of het regent, vriest of tropisch warm is: deurkozijnen van Jumbo zijn bestand tegen alle weersinvloeden. Ze krimpen niet en zetten niet uit. Slecht sluitende deuren zijn dus voorgoed verleden tijd. Datzelfde geldt voor de vele onderhoudsuren. Schilderen is nooit meer nodig: regelmatig schoonmaken met een zachte doek is voldoende.

Uw invloed reikt erg ver

De juiste balans tussen uw smaak en de architectuur van uw woning? De uitstraling van uw deurkozijnen bepaalt u helemaal zelf. Er valt enorm veel te kiezen. Wist u dat u zelfs invloed heeft op de details? Wij inspireren u graag.

Ervaar de meerwaarde van een IsoStone onderdorpel

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. IsoStone onderdorpels zijn esthetische uitblinkers die uw deurkozijn helemaal afmaken. En daarnaast beschikken de onderdorpels ook nog eens over uitstekende isolerende eigenschappen. Tel uit uw winst!

Eén schitterend geheel

Houdt u van rust in uw gevel? Laat dan uw deurkozijnen samensmelten met uw deur door kleur en stijl te kopiëren. Andersom kunt u juist voor een spannend contrast zorgen door afwijkende deurkozijnen als omlijsting voor uw deur te gebruiken.

De uitstraling van hout

Bent u een liefhebber van hout? Zodra u onze deurkozijnen met eigen ogen ziet, zult u verbaasd staan. Kunststof of aluminium deurkozijnen van Jumbo zijn verkrijgbaar met levensechte houtnerf. De uitstraling is niet van echt hout te onderscheiden. Verbluffend!

Nóg meer daglicht

Daglicht geeft nieuwe energie en is gezond. Daarom kunt u er geen genoeg van krijgen. Een deurkozijn met zijlicht en/of bovenlicht trakteert u op een zee aan licht.

Durf te dromen

Het is waar. De aanschaf van buitenkozijnen is een investering. Daar tegenover staat een ongekende verrijking van uw wooncomfort. U gaat aan deze buitenkozijnen enorm veel plezier beleven. Misschien nog wel meer dan u durft te dromen.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Kunststof of aluminium kozijnen van Jumbo: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze gloednieuwe showroom in Ede, direct naast de A12. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak