Buitenkozijnen: stijl, comfort en klasse

Aan uw buitenkozijnen stelt u hoge eisen. Terecht. Ze moeten esthetische meerwaarde bieden aan uw woning, veilig en onderhoudsarm zijn en helpen om uw stookkosten te verlagen. Of u nu kiest voor kunststof, aluminium of een combinatie van beide: buitenkozijnen van Jumbo laten al uw wensen in vervulling gaan.

Deurkozijnen: smaakvol en comfortabel

Deurkozijnen van Jumbo bieden alles wat u wenst. Ze zijn smaakvol, ijzersterk en voorzien van de allernieuwste technologieën. Daardoor houden ze de warmte binnen en ongenode gasten buiten. En het onderhoud? Schuren en schilderen zijn voorgoed verleden tijd. Wie van veel comfort en gemak houdt, kiest voor deurkozijnen van Jumbo.

Deurkozijnen

Raamkozijnen: krachtpatsers met uitstraling

Kunststof raamkozijnen of aluminium raamkozijnen zijn sterk. Heel sterk. Dat is goed nieuws voor liefhebbers van veel licht in huis: raamkozijnen van Jumbo zijn in staat om ook de zwaarste ramen te dragen. En dan zijn ze ook nog eens onderhoudsarm, veilig, uitstekend isolerend én een sieraad voor uw huis.

Raamkozijnen

Een slimme keuze

De aanschaf van kozijnen, deuren of schuifwand is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Jumbo, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. Een slimme keuze dus.

Montage door experts

Een kwaliteitsproduct is zo goed als de montage is. Wij hebben een groot netwerk vakkundige aannemers die voor u kunnen plaatsen. Of gewoon uw vaste aannemer!

30 jaar ervaring

Al meer dan drie decennia plaatsen wij kozijnen en andere kwaliteitsproducten in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Jumbo-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Kunststof of aluminium kozijnen van Jumbo: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze gloednieuwe showroom in Ede, direct naast de A12. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak