Gayko aluminium kozijnen: kozijnen als visitekaartje

Uw huis is uw visitekaartje. Het zegt iets over wie u bent en hoe u denkt. Juist daarom verdient uw woning de uitstraling die bij u past. Met Gayko Aluminium kozijnen zet u uw huis eenvoudig naar uw hand. Maak een keuze uit de vele kleuren en stijlen en geef uw woning nog meer karakter.

Bij aluminium denkt u wellicht aan een strakke designwoning met een ´industrial look´. Maar wist u dat er kozijnen zijn voor alle woonstijlen? Van klassiek tot modern. Welke kozijnen passen bij uw huis?


Voor iedere woning

Aluminium staat bekend om de uitstekende isolerende eigenschappen. Gayko doet daar nog een schepje bovenop. In de kern van onze kozijnen bevinden zich speciale luchtkamers die voor een nog betere isolatie zorgen.


Uitstekende isolatie

Het gaat tientallen jaren mee en is honderd procent recyclebaar. Aluminium heeft niet voor niets de bijnaam ´het groene metaal´. Met aluminium kiest u niet alleen voor uzelf, maar ook voor duurzaamheid.


Het groene metaal

Nachtmerrie voor inbrekers

Veiligheid gaat voor alles. Zeker in uw eigen woning. Gayko aluminium kozijnen zijn de nachtmerrie van iedere inbreker. De kozijnen zijn ijzersterk en voorzien van innovatieve systemen die u optimale veiligheid bieden.

Nauwelijks onderhoud

Nooit meer schuren. Nooit meer schilderen. Gayko aluminium kozijnen rotten, scheuren en roesten niet. En verlossen u van vele uren onderhoud. Een zachte doek en een sopje zijn voldoende om uw kozijnen tientallen jaren in topconditie te houden.

Slank, maar ijzersterk

Superslank, maar toch robuust. Gayko aluminium kozijnen zijn de perfecte combinatie van de nieuwste technologie en modern design. Een sterk staaltje minimalisme.

Nóg meer mogelijkheden!

U houdt van de geweldige uitstraling en de vele voordelen. Gayko aluminium kozijnen laten al uw woonwensen in vervulling gaan. Is er nog meer mogelijk? Ja! Met tal van opties en accessoires verzekert u zich van nog meer comfort of uitstraling. We brengen u alvast op een paar ideeën.

Ronde kozijnen?

Wilt u iets anders dan rechthoekig of vierkant? Gayko aluminium kozijnen zijn in meerdere vormen leverbaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van ronde kozijnen of getoogde ramen? Met aluminium is meer mogelijk dan u denkt.

Functioneel en stijlvol beslag

Natuurlijk moeten handgrepen functioneel zijn. Maar minstens zo belangrijk is dat ze aansluiten bij de stijl die u wenst. Kiest u voor harmonie of brengt u juist contrast aan met het beslag. Alles is mogelijk!

Kunst met een doel

Een samenspel van glas, onzichtbare kaders en een weloverwogen indeling van de architectonische ruimten. Het minimalistisch design schept licht en ruimte. Dit kozijn creëert een slank en elegant uitzicht, ook bij grote raampartijen.

Spannende combinaties

Spanning creëren in een design? Combineer aluminium kozijnen eens met hout, kunststof of natuursteen en laat uw woning nog meer spreken.

Ruime keuze in oppervlaktebehandeling

Altijd een goede keuze

Kozijnen laat u niet voor de buurt plaatsen. Maar het is niet onbelangrijk welke uitstraling uw woning heeft. Voor uzelf, en voor uw gasten. Als u een statement wilt maken waar u zélf van geniet, zijn Gayko aluminium kozijnen een goede keuze. Uw gevel krijgt hierdoor een robuuste uitstraling.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Kunststof of aluminium kozijnen van Jumbo: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze gloednieuwe showroom in Ede, direct naast de A12. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak