AluK aluminium kozijnen: voor elke bouwstijl

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom biedt AluK voor iedere bouwstijl een passend aluminium kozijn. Van een nostalgisch kozijn voor een monumentaal pand tot een strak kozijn voor een designwoning. Geef uw huis de uitstraling die het verdient en pluk de vruchten van lagere energiekosten, minder onderhoud en betere inbraakpreventie.

Met zijn strakke verbindingen, vooruitstekende onderdorpels en strakke vormgeving is dit kozijn zeer geschikt voor tijdloze gebouwen, waarbij de vervanging van de originele houten kozijnen door aluminium exemplaren tot voor kort simpelweg onmogelijk was.


Tijdloze kwaliteit

De kozijnen van AluK zijn de klassiekers van nu en van de toekomst. De luxe verbinding, doordachte details en luxe afwerking maken een AluK kozijn tot een eye-catcher in de woning.


Echte klassiekers

De AluK-kozijnen zijn dé oplossing voor iedereen die zoekt naar de unieke combinatie van een robuuste uitstraling en een kleinere inbouwdiepte. Tijdloze details als stompe verbindingen en een schuin aflopende strakke lijnvoering maken deze kozijnen geliefd bij iedereen die van topkwaliteit houdt.


Elegant én robuust

Hoeveel energie gaat u besparen?

Zonder dat u het in de gaten heeft, gaat er bij traditionele kozijnen veel warmte verloren. U stookt niet alleen voor binnen, maar ook voor buiten. Het gevolg: een hoge energierekening. AluK aluminium kozijnen staan bekend om hun onovertroffen isolatie. U verwarmt voortaan alleen uw eigen huis en bespaart vele euro´s op uw stookkosten.

Nooit meer schilderen

Eén keer in de 5 à 6 jaar ontkomt u er niet aan: uw huis moet geschilderd worden. Een tijdrovende klus waarop u niet zit te wachten. Met Knipping aluminium kozijnen is schilderen definitief verleden tijd. Eén poetsbeurt is voldoende om uw kozijnen weer te laten glimmen.

Een levensechte hout-look

De uitstraling van hout, met de voordelen van aluminium en kunststof. Knipping maakt het mogelijk. De uitstraling van deze kozijnen is zelfs zo authentiek dat ze worden toegepast bij monumenten en huizen die deel uitmaken van een beschermd dorpsgezicht. Het beste van toen in een jasje van nu!

Verschillende profielen

Nóg meer mogelijkheden

Aan uw Knipping aluminium kozijnen gaat u ongetwijfeld erg veel plezier beleven. Maar wist u dat er opties en accessoires zijn die uw wooncomfort nog meer kunnen verhogen? Laat u alvast inspireren.

Modern en stijlvol

AluK bewijst dat een moderne vormgeving uitermate stijlvol is. Geniet van de bijzondere uitstraling en profiteer van de vele voordelen die de innovatieve AluK aluminium kozijnen u te bieden hebben.

Een gouden greep

Kiest u voor goud of zilver? Glimmend of mat? Strak of sierlijk? Bij AluK heeft u het draai/kiepbeslag voor het uitkiezen. Uiteraard voldoen alle producten aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Het beste glas

Energiezuinig HR++-glas maakt de AluK kozijnen compleet. De 2-laags of ultra-isolerende 3-laags beglazing levert een flinke energiebesparing op! Maar er is nog veel meer te kiezen. Wat dacht u bijvoorbeeld van isolerend veiligheidsglas of warmtewerend glas?

Een kozijn met diepte

Om door een ringetje te halen. Dat is dit kozijn met verspringend bovenlicht. Suggereert u slechts een schuifraam of wilt u een bovenlicht dat daadwerkelijk geopend kan worden? Alles is mogelijk.

Ruime keuze in oppervlaktebehandeling

Deze investering verdient u terug

Een investering in Knipping aluminium kozijnen verdient u terug. Uw energierekening daalt en u hoeft nooit meer geld uit te trekken voor onderhoud. En dan hebben we het nog niet eens over de toegenomen aantrekkingskracht op potentiële kopers. Knipping kozijnen zijn letterlijk van toegevoegde waarde.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Kunststof of aluminium kozijnen van Jumbo: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze gloednieuwe showroom in Ede, direct naast de A12. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak