Stijlvolle aluminium kozijnen

U ziet ze wellicht vaker dan u zelf weet: aluminium kozijnen. U komt ze vooral tegen in kantoren, bedrijfspanden, scholen, instellingen en andere gebouwen. Maar steeds vaker ook in woningen. Aluminium kozijnen zijn ijzersterk en in allerlei uitvoeringen leverbaar. Van modern tot klassiek en van industrieel tot landelijk. Hierdoor kiest u gemakkelijk de uitstraling die bij uw woning past.

Gayko aluminium kozijnen

Gayko aluminium kozijnen koppelen de degelijkheid en stevigheid van aluminium aan buitengewone thermische prestaties. Welke kleur of uitvoering u ook kiest: uw energieverbruik gaat sowieso dalen.

Jumbo aluminium kozijnen

AluK aluminium kozijnen

Bij AluK aluminium kozijnen profiteert u van de ijzersterke combinatie van design en kwaliteit. Het design is luxe en doordacht en de kwaliteit ziet u terug in de uitstekende garanties. AluK aluminium kozijnen: daar knapt uw huis van op!

AluK aluminium kozijnen

Een slimme keuze

De aanschaf van kozijnen, deuren of schuifwand is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Jumbo, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. Een slimme keuze dus.

Montage door experts

Een kwaliteitsproduct is zo goed als de montage is. Wij hebben een groot netwerk vakkundige aannemers die voor u kunnen plaatsen. Of gewoon uw vaste aannemer!

30 jaar ervaring

Al meer dan drie decennia plaatsen wij kozijnen en andere kwaliteitsproducten in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Jumbo-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Kunststof of aluminium kozijnen van Jumbo: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze gloednieuwe showroom in Ede, direct naast de A12. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak