Kunststof & aluminium kozijnen: de mooiste kozijnen voor uw huis

Wat is de stijl van uw woning? Hoeveel waarde hecht u aan energiebesparing en geluidsisolatie? Bij Jumbo vindt u de kozijnen die bij uw woning passen. Wij leveren en plaatsen kozijnen voor nieuwbouw, verbouw of vervanging. Van kozijnen die strak en functioneel zijn tot kozijnen met een fraaie profilering en een exclusieve uitstraling. Ontdek de topkwaliteit van A-merken als Gayko.

Nieuwbouw

Met nieuwbouw kozijnen maakt u een uitstekende start. U bent verzekerd van perfecte isolatie, weinig onderhoud en een ongeëvenaarde uitstraling. Nostalgisch, modern of tijdloos? Het mooie is dat u met de keuze van uw favoriete nieuwbouw kozijnen een woning helemaal naar uw hand zet. Nieuwbouw kozijnen van Jumbo zijn de kroon op uw woning.

Nieuwbouw kozijnen

Buitenkozijnen

Regen, zonlicht en nachtvorst. Buitenkozijnen krijgen veel te verduren. Gelukkig zijn de kozijnen van Jumbo weerbestendig en gebouwd op een lange levensduur. Iedere vijf jaar schilderen? Dat is voorgoed verleden tijd. Reinigen met een sopje en zachte doek is voldoende om de fraaie uitstraling van uw buitenkozijnen tot in lengte van jaren te behouden.

Buiten kozijnen

Aluminium kozijnen

Bij aluminium kozijnen gaan elegantie en kracht hand in hand. Aluminium is licht, ijzersterk, onderhoudsvrij en oneindig recyclebaar. Het zal u niet verrassen: aluminium kozijnen zijn overal toepasbaar en overal geliefd. Geniet van een strakke industriële uitstraling of kies voor één van de vele andere uitvoeringen.

Aluminium kozijnen

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn verrassend veelzijdig. Niet voor niets worden ze toegepast in allerlei soorten woningen: van een strakke designwoning tot een nostalgisch monumentaal pand. De uitstraling is divers, maar de kwaliteit van kunststof kozijnen van Jumbo komt altijd bovendrijven. Ze voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van isolatie, houden inbrekers buiten de deur en zijn onderhoudsarm.

Kunststof kozijnen

Renovatie

Is uw woning toe aan renovatie? Sla een driedubbele verbeterslag met kozijnen van Jumbo: een fraaiere uitstraling, een lagere energierekening én veel minder onderhoud. Wij leveren niet alleen de kozijnen, maar zorgen ook voor een perfecte binnen- en buitenafwerking die aansluit bij uw woning. Renoveren met kozijnen van Jumbo. Daar knapt uw huis van op!

Renovatie

Een slimme keuze

De aanschaf van kozijnen, deuren of schuifwand is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Jumbo, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. Een slimme keuze dus.

Montage door experts

Een kwaliteitsproduct is zo goed als de montage is. Wij hebben een groot netwerk vakkundige aannemers die voor u kunnen plaatsen. Of gewoon uw vaste aannemer!

30 jaar ervaring

Al meer dan drie decennia plaatsen wij kozijnen en andere kwaliteitsproducten in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Jumbo-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Kunststof of aluminium kozijnen van Jumbo: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze gloednieuwe showroom in Ede, direct naast de A12. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak