Veiliger wonen door kozijnen van Jumbo

Veiligheid

Een veilig gevoel in uw eigen huis is van onschatbare waarde. Als er ooit is ingebroken in uw woning beseft u zich dat als geen ander. Hoeft u daar geen ervaring mee? Houden zo! Bescherm u en uw gezin zo goed mogelijk tegen ongewenst bezoek. Jumbo plaatst kozijnen met een verhoogde inbraakveiligheid.

Jumbo kozijnen
Jumbo kozijnen

Enkele feiten over inbraak

4 keer per uur wordt er in Nederland ingebroken. Ieder kwartier is het weer raak. Continu, dag en nacht, het hele jaar door. Onvoorstelbaar! En hoe ze het ook doen, ze doen het. Maar traditionele kozijnen zijn in ieder geval een koud kunstje voor inbrekers. Met wat wrikken en buigen is het kozijn binnen enkele seconden vernield. Een aantal seconden na het lichten van het raam staan ze bij u binnen... Met de nieuwe generatie kozijnen van Jumbo verhoogt u uw veiligheid significant.

Hoe werken de veiligheidskozijnen van Jumbo?

Als u kiest voor kozijnen van Jumbo, kunt u rekenen op een flink aantal veiligheidsmaatregelen. Bij de meeste gevallen van inbraak worden het raam of de schuifdeuren op brute wijze gelicht. Dat kan relatief eenvoudig bij oude kozijnen omdat de ramen en schuifdeuren niet verankerd zijn in het kozijn. Bij de kozijnen van Jumbo is daar iets op bedacht... Deze worden verankerd door een slimme sluiting in alle openingsrichtingen. Zodoende is het onmogelijk om het glas of schuifdeur uit het kozijn te lichten en vergroot u de veiligheid.

Nog meer veiligheid?

Kies dan voor de veiligheidsgrepen. Deze grepen zijn af te sluiten waardoor ze nooit te verschuiven zijn. Mensen met kwade bedoelingen en een boor hebben ook minder kans dankzij de doorboorbeveiliging. Ook kunt u daarnaast nog kiezen voor veiligheidsglas in diverse veiligheidsklassen. Wij geven u graag een uitgebreid advies in onze showroom!

Veilig én stijlvol!

Veiligheid en stijl gaan bij Jumbo hand in hand. Want kiest u voor Jumbo kozijnen? Dan kiest u automatisch voor stijlvolle kozijnen. De kozijnen van Jumbo zijn naast hun inbraakveilige, energiezuinige en onderhoudsvrije karakter ook nog eens een genot om naar te kijken. Ieder kozijn is te leveren in tal van kleuren, zodat ze altijd passen bij de stijl van uw woning!

Dat is nog niet alles!

Een veilig gevoel is natuurlijk erg belangrijk. Het geeft u een warm thuisgevoel. Maar daar doen we nog een schepje bovenop. Want kiest u voor een kozijn van Jumbo, dan profiteert u naast meer veiligheid ook van andere voordelen. Nog meer redenen om te kiezen voor de schitterende kozijnen van Jumbo

Betere duurzaamheid

Meer onderhoudsgemak

Verhoogde isolatie en energiebesparing

"Met de nieuwe generatie kozijnen van Jumbo verhoogt u uw veiligheid significant"

 Welkom in onze showroom!

Kunststof kozijnen van Jumbo: die wilt u met eigen ogen zien! Kom naar onze showroom in Barneveld, direct naast de A30. We onthalen u graag gastvrij, met een kop koffie en vakkundig advies. Uit heel Nederland komen mensen naar onze grote showroom voor informatie en inspiratie. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak