Subsidie op isolatiemaatregelen

Subsidie

Per 15 september 2016 is een nieuwe subsidie regeling gestart waarmee u ruim 20 procent bespaard op de investering van het isoleren van uw spouwmuur, gevel, dak, vloer en glas. Voorwaarde is dat u minimaal 2 isolatiemaatregelen laat uitvoeren. Doet u dat, dan kunt u extra subsidie krijgen voor aanvullende energiebesparende maatregelen zoals isolerende buitendeuren en kozijnen met triple –glas.

Waarom isoleren?

Huizen gebouwd vóór 1992 zijn matig of zelfs niet geïsoleerd. Veel mensen hebben geen idee wat isolatie kost, en 60 tot 70% schat te laag in wat het oplevert. Uit een enquête blijkt dat de helft van de ondervraagden wel (zeer) geïnteresseerd is in energiebesparende maatregelen. Energiebesparing scheelt in de stookkosten, levert meer comfort in huis op en is goed voor het milieu.

Hoe aan te vragen en door wie?

De subsidie kan maar eenmalig door de eigenaar van de woning of door een vereniging van Ergenaren (VvE) worden aangevraagd via de website van Rijksdienst voor ondernemend Nederland. http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/subsidie-energiebesparing-eigen-huis

De Subsidie is alleen aan te vragen voor nog uit te voeren maatregelen, niet voor al uitgevoerde isolerende maatregelen. De subsidie energiebesparing eigen huis is ook te combineren met andere subsidies van gemeente, provincie of met een energiebespaarlening. 

 

Aanvragen subsidie

Voor het aanvragen van deze subsidies zijn een aantal formulieren nodig die bij Jumbo aanwezig zijn. Graag helpen onze adviseurs u verder om op deze financieel gunstige manier uw energierekening te verlagen en de duurzaamheid te verhogen.

Besparen op uw energierekening? U laat dubbele of zelfs driedubbele beglazing plaatsen en probleem opgelost... Toch? Nee hoor, niets is minder waar. Het geheim van de isolatie zit ‘m namelijk in de techniek van het kozijnprofiel. Een techniek die Jumbo toepast op alle kozijnen. Het is een investering die uw energieverbruik tot wel 40% doet […]
Meer informatie
Een veilig gevoel in uw eigen huis is van onschatbare waarde. Als er ooit is ingebroken in uw woning beseft u zich dat als geen ander. Hoeft u daar geen ervaring mee? Houden zo! Bescherm u en uw gezin zo goed mogelijk tegen ongewenst bezoek. Jumbo plaatst kozijnen met een verhoogde inbraakveiligheid. Enkele feiten over […]
Meer informatie

Contact

Kom naar onze showroom, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Kunststof kozijnen van Jumbo: die wilt u met eigen ogen zien! Kom naar onze showroom in Barneveld, direct naast de A30. We onthalen u graag gastvrij, met een kop koffie en vakkundig advies. Uit heel Nederland komen mensen naar onze grote showroom voor informatie en inspiratie. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak