Gevelpanelen: het beste voor uw woning

Met kunststof gevelpanelen en dakrandpanelen van Keralit zorgt u niet alleen goed voor uw woning, maar ook voor uzelf. Geniet dagelijks van een onovertroffen uitstraling en bespaar vele uren op onderhoud. Kunststof gevelpanelen zijn geschikt voor nieuwbouw én renovatie.

Keralit gevelpanelen en dakranden zijn gemaakt van een unieke mix van duurzame kunststoffen. Hierdoor zijn ze oersterk en bestand tegen alle weersinvloeden.


Oersterk

De kleur van de panelen is bepalend voor de uitstraling van uw woning. Daarom heeft u de keuze uit maar liefst 35 kleuren. En er is nog veel meer mogelijk: wat dacht u bijvoorbeeld van een levensechte houtnerf?


Uw favoriete kleur

Keralit gevelpanelen en dakranden blinken uit in duurzaamheid. Ze worden gemaakt van gerecyclede kunststoffen en gaan gegarandeerd tientallen jaren mee.


Duurzaam

Nooit meer schilderen

Gevelpanelen en dakranden leert u vaak pas echt kennen als u op de ladder staat om rotte delen te herstellen of te schilderen. Met kunststof dakranden van Keralit bent u in één klap verlost van al dit onderhoud. De duurzame gevelpanelen zijn nu eenmaal ongevoelig voor zonlicht, vorst, vocht, schimmels, bacteriën en rot. Schoonmaken met een zachte doek is een garantie voor jarenlang woonplezier.

Uw woning oogt weer als nieuw

Een metamorfose van uw woning was nog nooit zo eenvoudig. Met kunststof gevelpanelen en dakranden heeft u de uitstraling voor het uitkiezen. Kies u voor klassiek, eigentijds of modern? En in welke kleur? Onze gevelpanelen zijn geschikt voor iedere woning en daarnaast ook nog eens snel te monteren. Op welke panelen trakteert u uw gevel?

Uitstraling van hout met de voordelen van kunststof

Authentiek als hout, maar veel duurzamer en praktischer. Jaar in, jaar uit beschermen de kunststof panelen uw gevel tegen weersinvloeden. Zonder dat u de ladder op moet om houtrot te repareren en kaal hout te schilderen.

Eindeloos variëren

Met kunststof gevelpanelen kunt u eindeloos combineren. Bijvoorbeeld met stenen, kozijnen, deuren en dakpannen. Soms vallen de panelen op én soms juist niet. Kiest u voor harmonie of een contrast? Details geven de doorslag. Graag inspireren we u alvast met een aantal opties.

Perfecte combinatie

Gaat u voor het perfecte plaatje? Kies dan voor de krachtige combinatie van kunststof sponningdelen en dakrand. De bevestiging dat één plus één wel degelijk drie kan zijn. Deze professionele afwerking van uw overstek is werkelijk een lust voor het oog!

Eénheid in verscheidenheid

Opvallen door niet op te vallen. Dat doet u door de kleur en stijl van uw kozijnen volledig door te voeren in de gevelpanelen. Het resultaat: volledige harmonie. Een uitgelezen mogelijkheid om de dakrand nog meer te laten spreken.

Modern design

Strakke lijnen. Als liefhebber van design kunt u daar geen genoeg van krijgen. Speciaal voor u zijn er extra brede gevelpanelen (190mm). Een ware zichtsensatie, zeker in combinatie met ons unieke hoeksysteem.

Voor elke dakrand

De ene dakrand is de andere niet. Gelukkig heeft Jumbo altijd dé oplossing. Onze dakrandpanelen zijn verkrijgbaar in twee breedtes. Hierdoor kunnen we elke dakrand een kwaliteitsimpuls geven.

Er is meer mogelijk dan u denkt

U zou onze klanten eens moeten horen. Sommigen dachten aan wekenlang schilderen, anderen zelfs aan verhuizen. Net op tijd hoorden ze van de vele voordelen van kunststof gevelpanelen. Nu oogt hun woning weer als nieuw en zijn ze bevrijd van duur en tijdrovend onderhoud. Is uw woning ook klaar voor een kwaliteitsimpuls waarvan u tientallen jaren plezier heeft? Er is meer mogelijk dan u denkt!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

De kunststof kozijnen van Jumbo: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze showroom in Barneveld, direct naast de A30. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak