Knipping kunststof deuren: al uw deurwensen gaan in vervulling

Deuren zijn beeldbepalend voor uw gevel. Juist daarom biedt Knipping u een ruime keuze. Wat voor- en achterdeuren betreft, zijn er al meer dan 200 verschillende modellen! En dan hebben we het nog niet eens over kleuren. Welke deur kiest u? Knipping laat al uw deurwensen in vervulling gaan.

Stoer, stijlvol en indrukwekkend. Dat is de ´de-luxe´- serie van Knipping. Het authentieke gietaluminium deurrooster maakt deze deuren tot een monumentaal kunstwerk waarvan u jaren van gaat genieten.


Stoer, stijlvol en monumentaal

Met Dutch Design presenteert Knipping de beste deuren van Nederlandse bodem. Onderhoudsvrij, prachtig om te zien en in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Uiteraard wordt de deur helemaal aangepast naar uw woonwensen.


Dutch Design

Een deur die perfect past bij de stijl van uw huis. Die de warmte binnenhoudt en de kou buiten. Dat is een Dynasty deur van Knipping. Verkrijgbaar in meer dan 200 modellen en in meer dan 220 kleuren. Welke deur kiest u?


Ervaar de klasse van Dynasty kleuren

Bespaar op uw energiekosten

Het zal voor u geen verrassing zijn dat er bij traditionele buitendeuren vaak veel warmte verloren gaat. Slecht voor het milieu en voor uw bankrekening. Gelukkig is er goed nieuws! Knipping deuren dichten zo goed af, dat ze opgenomen worden in een zogenaamd Passief Huis: een huis dat evenveel warmte genereert als het opneemt.

Duurzame uitblinkers

Knipping kunststof deuren blinken uit in duurzaamheid. Ze gaan gegarandeerd jarenlang mee en hebben nauwelijks onderhoud nodig. Verf en kwasten zijn niet meer noodzakelijk om uw deur in conditie te houden. Regelmatig schoonmaken met een sopje is voldoende.

Uitstekende beveiliging

Wie hoge eisen stelt aan veiligheid, kiest voor Knipping kunststof deuren. Deze buitendeuren voldoen ruimschoots aan alle eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en geven inbrekers geen schijn van kans. Met Knipping kunststof deuren kunt u zorgeloos genieten van uw huis en uw familie.

Oneindig veel mogelijkheden

Het verrassende aan Knipping kunststof deuren is dat er altijd meer mogelijk is dan u denkt. Het aanbod aan deuren en stijlvolle accessoires groeit nog elke maand. Benieuwd naar de verrassende mogelijkheden? We lichten alvast een tipje van de sluier op.

Deuren van bijna 3 meter hoog!

Met hoge plafonds geeft u uw woning een nog ruimtelijker effect. En daar horen natuurlijk ook hoge deuren bij. Knipping kunststof deuren zijn verkrijgbaar met een maximale hoogte van 2,85 (!) meter. Dat is nog eens een lekkere binnenkomer.

Open, maar toch een veilig gevoel

Vroeger behoorde deze deur tot de standaarduitrusting van vrijwel iedere boerderij. Maar ook tegenwoordig is deze ´boerendeur´ nog ongekend populair. De deur kan in twee delen of in z´n geheel worden geopend. De Knipping kunststof boerendeur is een musthave voor iedere monumentale boerderij.

Een vingerscanner: wat een gemak!

Met één vinger de voordeur ontgrendelen. Vingerafdrukherkenning opent deuren voor u en houdt ze voor anderen hermetisch gesloten. Een vingerscanner biedt u extra veiligheid en gemak. Het openen van uw voordeur is nog nooit zo simpel geweest.

Mooi van buiten én van binnen

Knipping deuren zijn niet alleen prachtig van buiten. Ook de binnenkant ademt klasse. Het mooie is dat u de vrijheid hebt om de uitstraling van de binnenkant te laten afwijken van de buitenkant. Zo sluit uw deur niet alleen perfect aan bij uw gevel, maar ook bij de inrichting van uw huis. Dubbele winst!

Dat is prettig thuiskomen

Een kunststof buitendeur plaatst u niet voor de buren. Maar het is niet onbelangrijk welke uitstraling hij heeft. Voor uzelf, en voor uw gasten. Als u zelf toe bent aan vernieuwing is een stijlvolle buitendeur een goede keuze. Hij geeft uw woning nieuw elan. Dat maakt thuiskomen nog prettiger.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

De kunststof kozijnen van Jumbo: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze showroom in Barneveld, direct naast de A30. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak