Gayko kunststof deuren: voor een onuitwisbare eerste indruk

Als de eerste indruk goed moet zijn, kiest u voor Gayko kunststof deuren. Kwaliteit die u zeker gaat waarderen. Gayko biedt een veelzijdig deurenprogramma met uiteenlopende modellen en designs. Uitgevoerd met de beste technieken. We zijn benieuwd. Welke deur past bij u?

Gayko trenddeuren zijn niet voor niets geliefd bij creatievelingen. Talrijke details zoals roestvrij stalen strips, in het deurpaneel geïntegreerde handgrepen en frameloze glaspanelen onderstrepen de esthetische charme van deze deuren met een duidelijk en modern design.


Een trendy visitekaartje

De voordeuren van de Gayko Exclusiv-serie hebben een krachtige uitstraling. Ongewone vormen en speciale afwerkingstechnieken in carbon-, natuursteen- of exotische houtlook onderstrepen het speciale karakter van uw woning.


Maak een statement met exclusiviteit

Gayko Classic-deuren zijn deuren voor het leven. Kies uit tal van tijdloze en klassieke stijlelementen en creëer de deur die past bij uw smaak en de architectuur van uw woning. Achter de tijdloze charme schuilt innovatieve technologie, die voor optimale veiligheid en isolatie zorgt.


Tijdloze klassiekers

Veiligheid voor alles

Uw buitendeur is het slot op uw huis. U bepaalt wie binnenstapt in uw privéleven en niemand anders. Gayko kunststof deuren zijn oersterk door de met metaal versterkte frames en vleugels, de hoeklasverbinding en de zware verstelbare scharnieren. En dan zijn er ook nog de meervoudige vergrendeling en profielcilinders met doorboorbeveiliging. Veiligheid voor alles!

Nooit meer onderhoud

Regen, zon, vorst, tropische temperaturen. Uw voordeur krijgt gedurende het jaar veel te verduren. Gelukkig hoeft u zich daar bij Gayko kunststof deuren nooit meer druk om te maken. Deze deuren doorstaan alle weersinvloeden met glans en zijn ook nog eens nagenoeg onderhoudsvrij. Schuren en schilderen? Dat is voorgoed verleden tijd.

Speel met licht en zich

Kiest u voor optimale privacy of staat u inkijk toe? Hoeveel licht wilt u verwelkomen in uw hal? Bij Gayko kunststof deuren bepaalt u dat helemaal zelf. Meerdere glassoorten met unieke eigenschappen liggen klaar om in, boven of naast uw Gayko deur geplaatst te worden. De keuze is aan u.

Persoonlijk design

Design van hoge kwaliteit, maar subtiel. Expressief maar ingetogen. Originaliteit is een belangrijke waarde in uw leefstijl. En daarom geeft u de voorkeur aan individueel design. Juist dat is de reden dat Gayko deuren u aanspreken. Tot in de details kunt u de Gayko kunststof deuren aanpassen aan uw wensen. Laat u alvast inspireren door de vele opties en accessoires.

Elektronisch oog waakt over uw huis

Wilt u nog meer veiligheid? Kies dan voor elektronische bewaking. Zodra iemand op de bel drukt, ziet u de de bezoeker op uw scherm. Wilt u een discretere oplossing? Kies dan voor een handgreep met geïntegreerde mini-digitale camera. Onopvallend maar uiterst effectief.

Eén deur, twee verschillende kanten

Gaykodeuren zijn verrassend veelzijdig. Zoals iedere deur is er een binnen- en een buitenzijde, maar het verrassende is dat u de uitstraling van beide kanten helemaal zelf kunt bepalen. Speel met kleur, grepen en design en laat al uw wensen in vervulling gaan. Voor binnen én voor buiten.

Vingerscan

Een slim detail met veel comfort is de vingerafdrukscanner, direct geïntegreerd in de deur. Deze intelligente vergrendeling maakt uw sleutel overbodig. Bij het verlaten van uw huis wordt de deur automatisch vergrendeld. Functioneel en veilig gaan hand in hand met deze innovatieve vingerscan.

Een schot in de roos

U zocht een mooie deur en heeft de deur van uw dromen gevonden. Een deur die u helemaal naar eigen wens kunt samenstellen en die bovendien uitblinkt qua veiligheid, isolatie en gebruiksgemak. Aan deze deur gaat u zonder twijfel jarenlang plezier beleven!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Kunststof of aluminium kozijnen van Jumbo: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze gloednieuwe showroom in Ede, direct naast de A12. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak