Stijlvolle kunststof deuren

Kunststof deuren zijn stijlvol. Heel stijlvol. Dat komt door de aansprekende kleuren, authentieke bewerkingen en de mogelijke combinatie met het allermooiste glas. En dan bent u ook nog eens verzekerd van uitstekende isolatie, goede beveiliging en veel minder onderhoud! Met onze merken Gayko en Knipping bent u verzekerd van de allerbeste deuren.

Gayko kunststof deuren

Klassiek, modern, romantisch of extravagant? Welke deur u ook kiest, bij Gayko bent u zeker van een hoogwaardige kwaliteit. Van siergreep tot kozijndetail. U houdt uw Gayko deur gemakkelijk schoon, terwijl schilderen niet eens nodig is. Bovendien isoleert uw deur uitstekend en is hij bijzonder veilig.

Gayko kunststof deuren

Een slimme keuze

De aanschaf van kozijnen, deuren of schuifwand is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Jumbo, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. Een slimme keuze dus.

Montage door experts

Een kwaliteitsproduct is zo goed als de montage is. Wij hebben een groot netwerk vakkundige aannemers die voor u kunnen plaatsen. Of gewoon uw vaste aannemer!

30 jaar ervaring

Al meer dan drie decennia plaatsen wij kozijnen en andere kwaliteitsproducten in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Jumbo-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Kunststof of aluminium kozijnen van Jumbo: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze gloednieuwe showroom in Ede, direct naast de A12. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak