De voordeur van uw dromen

U streeft naar het allerhoogste. Naar een voordeur die naadloos aansluit bij uw persoonlijkheid en de architectuur van uw woning. U zoekt een visitekaartje voor uw huis. Bij Jumbo stelt u uw kwaliteitsdeur helemaal zelf samen. U kiest uit tientallen stijlen en honderden kleuren. En dan zijn er ook nog tal van stijlvolle accessoires. Welke droomvoordeur siert binnenkort uw huis?

Als u de voordeuren van Jumbo goed bekijkt, ziet u steeds meer bijzondere details. Ze maken kwaliteit zichtbaar en het design overtuigend.


Puur design

Uw voordeur is veel meer dan zomaar een deur. Hij zorgt voor rust en veiligheid in huis. De basis van het goede leven.


Het échte thuisgevoel

U gaat een uitstekende investering doen. Met een minimum aan onderhoud gaat u jarenlang van uw voordeur genieten.


Lange levensduur

Optimale beveiliging tegen inbrekers

Inbrekers. Daar zit u niet op te wachten. Toch worden er in Nederland dagelijks 250 huiseigenaren getroffen. Bij Jumbo hechten we veel waarde aan veiligheid in huis. Daarom zijn al onze voordeuren voorzien van de beste inbraakwerende middelen. Een prettige gedachte.

Onderhoud is verleden tijd

Met minimale inspanning maximaal genieten. Dat kan met de voordeuren van Jumbo. Onze voordeuren zijn gemaakt van kunststof of aluminium, beide bestand tegen alle weersinvloeden en zeer onderhoudsarm. U hoeft dus nooit meer te schuren en te schilderen. Uw deur reinigen met een sopje is voldoende om uw deur tientallen jaren in topconditie te houden.

Bespaar energie én geld

Jumbo is officieel dealer van voordeuren van A-merken als AluK en Gayko. Deze voordeuren hebben opvallend goede isolerende eigenschappen. Dat is cruciaal, want een deur is een relatief grote opening in de gevel. Een hoge isolatiewaarde betekent al gauw een flinke energiebesparing!

Ontdek de vele opties

Voordeuren van Jumbo zijn standaard al erg stijlvol en speciaal. Maar er is nog meer te kiezen. Laat u inspireren en stel uw voordeur naar uw persoonlijke wensen samen met tal van opties en accessoires.

Wie staat er op de stoep?

Weten wie er aanbelt zonder uw voordeur te openen? Ervaar optimale veiligheid met een innovatief beveiligingssysteem met mini-camera. Gaat de bel? Eén blik op uw scherm geeft duidelijkheid over wie er op de stoep staat.

In de stijl van uw woning

Ieder detail aan uw voordeur moet kloppen. Daarom is het logisch dat u selectief te werk gaat bij de keuze van deurbeslag. Wat vindt u mooi? Wat past bij uw woning? Maak een keuze uit ons ruime assortiment deurkrukken, knoppen en grepen.

Veel licht, veel privacy

Glas verwelkomt veel licht. En dat is prettig. Maar op nieuwsgierige blikken van buurtbewoners zit u niet te wachten. Optimale privacy? Kies voor glas zonder inkijk. Ook op glasgebied is er erg veel te kiezen.

Spannende contrasten

Harmonie tussen uw voordeur en de kozijnen is prachtig. Maar heeft u wel eens nagedacht over een spannend contrast?. Speel naar eigen voorkeur met kleuren, materialen en stijlen en geef uw gevel een eigen gezicht.

'Vrienden' voor het leven

Van een prachtige voordeur heeft u iedere dag plezier. Hij lacht u toe als u thuiskomt en geeft u een goed gevoel als u voor vertrek het slot dichtdraait. We horen het van al onze klanten. Wie éénmaal een deur van Jumbo heeft, wil nooit meer iets anders.

Contact

Kom naar onze showroom, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Kunststof of aluminium kozijnen van Jumbo: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze gloednieuwe showroom in Ede, direct naast de A12. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak