Kunststof & aluminium terrasdeuren: er gaat een wereld voor u open

Laat binnen en buiten samensmelten. En geniet van de geur van uw tuin en de warmte van de zon. Proef de charme van aluminium of kunststof terrasdeuren die uw leven verrijken. Er gaat een waanzinnige wereld voor u open.

Als alleen het beste goed genoeg voor u is, kiest u voor terrasdeuren van Jumbo. Gemaakt van duurzaam kunststof of aluminium. Voorzien van de nieuwste technologie!


De beste materialen

Wetenschappelijk onderzoek toont het aan: terrasdeuren verbeteren uw gezondheid en productiviteit. Daglicht, daar kunt u geen genoeg van krijgen!


Een zee aan licht

Jumbo terrasdeuren worden al snel uw deuren. Kies uw favoriete stijl en kleur en laat al uw wensen in vervulling gaan. Geniet van klasse, geniet van maatwerk.


Voor iedere woning

Stilistische hoogstandjes

Terrasdeuren van Jumbo zijn niet zomaar terrasdeuren. Het zijn stilistische hoogstandjes, die de uitstraling van uw huis een enorme boost geven. Van modern tot klassiek, van monument groen met levensechte houtnerf tot warm wit. Passend bij uw karakter en de architectuur van uw woning. Welke terrasdeuren kiest u?

Inbrekers hebben pech

Uw keuze voor kunststof of aluminium terrasdeuren van Jumbo is een keuze voor optimale veiligheid. Zowel de kozijnen als de deuren zijn voorzien van de nieuwste inbraakwerende snufjes, die inbrekers gegarandeerd tot wanhoop drijven. Ervaar het gevoel van veiligheid en geniet van uw woning en uw familie.

Onderhoud: is dat alles?

Het onderhoud van uw terrasdeuren was nog nooit zo simpel. Jumbo terrasdeuren maken schuren en schilderen overbodig. Daarmee bespaart u tijd én geld! Een zachte doek en een sopje zijn genoeg om uw terrasdeuren tientallen jaren in topconditie te houden.

Verken de opties

Terrasdeuren hebben ongekende mogelijkheden. Wij gidsen u in onze showroom graag door de jungle van opties en accessoires. Maar niet voordat wij u alvast hebben geïnspireerd.

Alarmsensoren in het glas

De beproefde veiligheidstechniek maakt het potentiële inbrekers al moeilijk. Maar u kunt nog een stap verder gaan. Een erkend systeem met alarmsensoren in het glas sluit uw huis hermetisch af.

Geniet van glas in lood

Geef uw terrasdeuren extra karakter met glas in lood ramen. Gemeengoed in de jaren dertig, tegenwoordig een echte sfeermaker. Bij Jumbo heeft u ook de beglazing voor het uitkiezen.

Het beste deurbeslag

Of u nu kiest voor strak en dof of sierlijk en glimmend: dit beslag maakt uw terrasdeuren helemaal af. Fraai, functioneel én veilig. Al het deurbeslag van Jumbo voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Houd de kou buiten de deur

Terrasdeuren van Jumbo staan hun mannetje. Ook als de zon niet schijnt. In gesloten toestand houden ze tocht, kou en regen buiten de deur. Onder meer dankzij een gepatenteerde magneetsluiting met innovatieve dorpel.

Dit cadeau blijft u uitpakken

Uw gevel heeft veel meer uitstraling. En zodra de zon schijnt, verwelkomt uw woonkamer een oceaan aan licht. En dan hebben we het nog niet eens over de stijlvolle verbinding tussen tuin en terras. Terrasdeuren zijn een cadeau dat u blijft uitpakken. Jaar in jaar uit!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Kunststof of aluminium kozijnen van Jumbo: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze gloednieuwe showroom in Ede, direct naast de A12. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak