Kunststof & aluminium buitendeuren: de allermooiste buitendeuren

Uw buitendeur staat symbool voor gastvrijheid, maar ook voor privacy. Daarom zoekt u een deur die uw gasten een prettig gevoel geeft en inbrekers buiten de deur houdt. Een deur die de architectuur van uw woning versterkt en uw persoonlijke stijl tot uitdrukking brengt. Oftewel: een buitendeur van Jumbo.

Voordeuren met karakter

Uw voordeur is uw visitekaartje. Een voordeur nodigt uw gasten uit om de warmte bij u te proeven. Dat zegt niet alleen iets over uw huis, maar ook iets over uw karakter. Jumbo verkoopt alleen de allerbeste voordeuren. Voor een onuitwisbare eerste indruk.

Voordeuren

Dubbel genieten met stijlvolle terrasdeuren

Optimaal genieten van het binnen- én buitenleven? Dat kan met terrasdeuren van Jumbo. Het hele jaar door een garantie voor meer comfort en zonlicht in uw woonkamer. En op warme zomerdagen gaan de deuren natuurlijk wagenwijd open. Dat voelt als vakantie in uw eigen huis.

Terrasdeuren

Een slimme keuze

De aanschaf van kozijnen, deuren of schuifwand is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Jumbo, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. Een slimme keuze dus.

Montage door experts

Een kwaliteitsproduct is zo goed als de montage is. Wij hebben een groot netwerk vakkundige aannemers die voor u kunnen plaatsen. Of gewoon uw vaste aannemer!

30 jaar ervaring

Al meer dan drie decennia plaatsen wij kozijnen en andere kwaliteitsproducten in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Jumbo-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Kunststof of aluminium kozijnen van Jumbo: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze gloednieuwe showroom in Ede, direct naast de A12. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak