AluK aluminium deuren: kunstwerken van AluK

Uw aluminium buitendeur zegt iets over uzelf, uw stijl, smaak en misschien wel uw karakter. Daarom wilt u niet zomaar een deur. U streeft naar perfectie. Knipping aluminium deuren zijn bijna kunstwerken. En uw huis? Dat vormt de perfecte omlijsting.

Stijlvol vakmanschap. Eén blik is genoeg om verliefd te worden op deuren  van AluK. Het vakmanschap uit zich bijvoorbeeld in een karakteristiek gietaluminium deurrooster. De kroon op uw deur.


Stijlvol vakmanschap

AluK presenteert de beste deuren van Nederlandse bodem. Onderhoudsvrij, prachtig om te zien en in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Uiteraard wordt de deur helemaal aangepast naar uw woonwensen.


Geniet van het beste van Nederlandse bodem

Iedereen kan door één deur met de deuren van AluK. Deze deuren zijn verkrijgbaar in tal van modellen en stijlen. Dus ook in uw stijl! Uiteraard voldoen de AluK deuren aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en isolatie.


Attractieve alleskunners

Hoeveel energie gaat u besparen?

Energie besparen was nog nooit zó makkelijk. Knipping combineert de natuurlijke eigenschappen van aluminium met hoogwaardige technologie. En dat ziet u terug op uw energierekening. Uw Knipping aluminium deur houdt de warmte binnen en de kou buiten. Hoeveel energie gaat u besparen?

Dé beste inbraakbeveiliging

Inbrekers zijn slim, maar u bent slimmer. Met een Knipping aluminium buitendeur snijdt u het boevengilde de pas af. Deze deuren zijn ijzersterk en voorzien van de allerbeste inbraakbeveiliging. Met één enkele sleutel kunt u uw aluminium deur op maar liefst 9 manieren afsluiten. Een veilige basis om heerlijk te genieten van alle gezelligheid in huis.

In alle kleuren en stijlen

Iedereen kent aluminium van de industriële uitstraling: de ´iron look´. Een must voor iedere designwoning. Maar wist u dat Knipping ook jaren 30 aluminium deuren maakt, compleet met sfeervolle glas in lood ramen? Of landelijke deuren met levensechte houtnerf? Knipping aluminium deuren zijn verkrijgbaar in meer dan 200 kleuren en stijlen!

Wat een mogelijkheden!

U houdt van de kleur. U houdt van de stijl. Uw Knipping aluminium deur laat uw woonwensen in vervulling gaan. Is er nog meer mogelijk? Ja! Met tal van opties en accessoires verzekert u zich van nog meer comfort. We brengen u alvast op een paar ideeën.

Eén mooi vlak geheel

Houdt u van de kracht van de eenvoud? Kies dan voor eén van onze vleugeloverdekkende deuren. Deuren zonder onnodige lijnen en dichtingen. U ziet geen kader rond het paneel, maar één vlak, krachtig geheel.

Unieke magneetsluiting

Uw AluK aluminium deur is altijd goed afgesloten dankzij de gepatenteerde magneetsluiting aan de onderkant. Tocht, kou en inslaand regenwater blijven buiten. Bovendien is de onderdorpel bijzonder laag en daardoor rolstoel- en rollatorvriendelijk.

Een statige entree

Een bijzondere verbinding leggen tussen uw tuin en woning? Dat kan met een stijlvolle opstap van bijvoorbeeld natuursteen. Kies voor een steen die perfect aansluit bij de architectuur van uw woning en til de uitstraling van uw huis naar een hoger niveau. Genieten!

Deurwachter voor extra veiligheid

Eerst even kijken wie er voor de deur staat? Dan is de deurwachter voor een naar binnen draaiende deur de oplossing. Door het draaien van een knop aan de binnenkant kunt u de deur een klein stukje openen. Deze deurwachter is ook handig te gebruiken als ventilatiestand.

Ruime keuze in oppervlaktebehandeling

Uw deur blijft mooi

Hoe ziet uw Knipping aluminium deur er over 10 jaar uit? En over 20 jaar? Naar uw deur kijken is de vraag beantwoorden. Knipping aluminium buitendeuren behouden hun geweldige uitstraling. In weer en wind. Jaar in jaar uit. En het onderhoud? Regelmatig reinigen met een zachte doek is voldoende om jarenlang van uw deur te kunnen genieten.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Kunststof of aluminium kozijnen van Jumbo: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze gloednieuwe showroom in Ede, direct naast de A12. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak