Aluminium deuren: een sterk staaltje

Aluminium deuren zijn in opkomst en dat is niet voor niets. Aluminium is sterk, duurzaam, licht van gewicht en op vele manieren toepasbaar. Ook de uitstekende isolerende eigenschappen en de bijzondere uitstraling maken aluminium deuren zeer geliefd.

AluK aluminium deuren

AluK aluminium deuren zijn onderhoudsvriendelijke deuren met een ongeëvenaarde uitstraling. U profiteert van optimale isolatie en inbraakbeveiliging. En zoals u van AluK gewend bent, heeft u een zeer ruime keuze uit kleuren, stijlen en modellen.

AluK aluminium deuren

Gayko aluminium deuren

Gayko aluminium deuren spreken niet alleen aan door hun design. Integendeel. De kracht van deze deuren is een uitstekende geluids- en warmte-isolatie. Voor optimale veiligheid zijn de profielcilinders al voorzien van een doorboorbeveiliging en is elke deur standaard uitgerust met meervoudige vergrendeling.

Gayko aluminium deuren

Een slimme keuze

De aanschaf van kozijnen, deuren of schuifwand is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Jumbo, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. Een slimme keuze dus.

Montage door experts

Een kwaliteitsproduct is zo goed als de montage is. Wij hebben een groot netwerk vakkundige aannemers die voor u kunnen plaatsen. Of gewoon uw vaste aannemer!

30 jaar ervaring

Al meer dan drie decennia plaatsen wij kozijnen en andere kwaliteitsproducten in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Jumbo-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Kunststof of aluminium kozijnen van Jumbo: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze gloednieuwe showroom in Ede, direct naast de A12. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak