Kunststof & aluminium deuren: de mooiste deuren voor uw huis

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. Uw voordeur of achterdeur is veel meer dan zomaar een deur. Het is een visitekaartje van uw woning. De scheiding tussen privé en de buitenwereld. Het is dan ook logisch dat u kieskeurig bent. Gelukkig heeft u bij Jumbo veel te kiezen. Bekijk onze website of kom naar de showroom. Onze deuren staan wagenwijd voor u open.

Buitendeuren

Daar waar de buitenwereld ophoudt en uw privédomein begint. Daar, op die grens, bevindt zich uw buitendeur. De deur die de architectuur van uw woning een bijzonder accent geeft en uw persoonlijke stijl tot uitdrukking brengt. Of u nu kiest voor een voordeur, terrasdeur of achterdeur: bij Jumbo gaat er ongetwijfeld een wereld voor u open.

Buiten deuren

Aluminium deuren

Houdt u van design, goede warmte- en geluidsisolatie en optimale veiligheid? Dan bent u zonder twijfel een liefhebber van aluminium deuren. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. Wat dacht u bijvoorbeeld van industriële deuren, design deuren, landelijke deuren of jaren 30 deuren? Bij Jumbo Barneveld inspireren we u graag.

Aluminium deuren

Kunststof deuren

Wilt u duurzaam bouwen? Wilt u tijdrovende schilderbeurten en hoge onderhoudskosten voorkomen? Kies voor de kunststof deuren van Jumbo in Barneveld! Stijlvolle buitendeuren in een kleur naar keuze, met een prachtige profilering of zelfs een levensechte houtnerf. Deze voordeuren zijn een meerwaarde voor uw woning.

Kunststof deuren

Een slimme keuze

De aanschaf van kozijnen, deuren of schuifwand is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Jumbo, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. Een slimme keuze dus.

Montage door experts

Een kwaliteitsproduct is zo goed als de montage is. Wij hebben een groot netwerk vakkundige aannemers die voor u kunnen plaatsen. Of gewoon uw vaste aannemer!

30 jaar ervaring

Al meer dan drie decennia plaatsen wij kozijnen en andere kwaliteitsproducten in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Jumbo-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Kunststof kozijnen van Jumbo: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze gloednieuwe showroom in Ede, direct naast de A12. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak