dakkapelkozijnen: een zee aan ruimte en licht!

Heeft u ook zo’n zolder die te donker en te klein is om één of twee ruime kamers te realiseren? Wilt u de ruimte in uw huis optimaal benutten, zonder grote verbouwingen? Dan is het goed dat u de kunststof dakkapelkozijnen van Jumbo ontdekt. Wij voorzien u in een maatwerk dakkapelkozijn en uw aannemer gebruikt deze voor een volledige dakkapel.

Dakkapelkozijnen van Jumbo zijn gemaakt van solide kunststof en aluminium. Onderhoudsvriendelijke materialen die niet gevoelig zijn voor rot, vocht, schimmels of slijtage.


De beste materialen

Kunststof dakkapelkozijnen van Jumbo zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en profielen. Op die manier heeft u altijd een kozijn dat past bij de architectuur van de woning.


Al uw wensen in vervulling

Kunststof dakkapelkozijnen worden helemaal op maat gemaakt. Hierdoor zijn ze geschikt voor iedere woning. De dakkapelkozijnen zijn zelfs verkrijgbaar in een uitvoering van 30 meter breed!


Tot 30 meter breed

Hoeveel energie gaat u besparen?

Meer ruimte, meer licht én minder energieverbruik. Met een Knipping dakkapel slaat u een driedubbele verbeterslag. De dakkapellen zijn gebouwd van materialen met een hoge isolatiewaarde en dat ziet u vanaf dag 1 terug op uw energierekening. En met de keuze voor HR+++ glas kunt u uw stookkosten zelfs nog verder terugdringen. Hoeveel energie gaat u besparen?

Tijdrovend onderhoud is verleden tijd

Regen, vorst, felle zon. Uw dakkapelkozijn krijgt het gedurende het jaar zwaar te verduren. Met uw kunststof kozijn hoeft u echter géén medelijden te hebben. Hij is gemaakt van de beste, duurzame materialen en heeft nauwelijks onderhoud nodig. Schilderen is bijvoorbeeld voorgoed verleden tijd. Met een zachte doek en een sopje houdt u uw kozijn jarenlang in topconditie.

Zonwering voor nóg meer comfort

De kers op de taart. Dat zijn de zonweringsoplossingen die Jumbo ook kan leveren. Van rolluiken tot screens, alles is mogelijk. Eventueel zelfs (in overleg met uw aannemer) volledig geïntegreerd in het boeiboord.

Tip: Wek uw eigen energie op!

Tip van Jumbo: Energie opwekken met uw dakkapel. Het lijkt te mooi voor woorden, maar het is heel eenvoudig. Onder de hoogwaardige EPDM-dakbedekking kunt u namelijk zonnecollectoren aanbrengen. Onzichtbaar en nagenoeg onderhoudsvrij.

Nóg meer comfort met warmtewerend glas

Warmtewerend glas is ideaal om de zonnewarmte in de dakkapel te weren en is een mooie aanvulling om energiekosten te drukken. Het glas houdt warmte van buitenaf buiten en het houdt warmte van binnenuit binnen. Meer comfort en lagere stookkosten!

Zoveel wensen, zoveel ramen

Kunststof dakkapelkozijnen zijn meestal draaikiepramen of vaste ramen. Fraai om te zien en functioneel in gebruik! Hier heeft u alles te kiezen.

Dat is genieten!

Gefeliciteerd! U heeft hem gevonden: de verborgen schat van uw woning. U zag de potentie, droomde alvast over meer licht en ruimte. Over alle voordelen van een kunststof dakkapelkozijn. En nu? Nu geniet u met volle teugen van uw vernieuwde zolder. Wat een heerlijke plek!

dakkapellen-slider-7
dakkapellen-slider-17
dakkapellen-slider-13
dakkapellen-slider-12
dakkapellen-slider-8
dakkapellen-slider-16
dakkapellen-slider-5
dakkapellen-slider-9
dakkapellen-slider-15
dakkapellen-slider-14
dakkapellen-slider-11
dakkapellen-slider-2
dakkapellen-slider-3
dakkapellen-slider-4
dakkapellen-slider-6

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Kunststof kozijnen van Jumbo: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze gloednieuwe showroom in Ede, direct naast de A12. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak